2777
2789
عنوان

پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 48 پست
اره بایدهمینکاروبکنم..والاپول شیرخشک هست دیگه پوشکوکجای دلم بذارم

اره بابا شما تنها نیستی منم ۲بسته پوشک خریدم برا سیسمونی با لاستیک و کهنه هم مامانم خریدن دوختن.لاستیک دکمه دارم خریدم راهیه همه به زودی میریم

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه خوب ایرانیا خار داره؟؟ 

من بچه ندارم ولی دیشب تو فروشگاه دیدم مای بیبی نوزاد ۹ هزار تومن فک کنم ۳۰ تا هم داشت 

وقتی تو فشار هستین مگه ایه اومده خارجی ببندین ب بچه هاتون

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
اره بابا شما تنها نیستی منم ۲بسته پوشک خریدم برا سیسمونی با لاستیک و کهنه هم مامانم خریدن دوختن.لاست ...

لاستیکه دکمه دار  برا کهنه کردن بچه 

نشنیده بودم قیمتش چند 

میتونی عکسش و بزاری

هرکاری میکنید فقط نستا بی بی نخرید

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
لاستیکه دکمه دار  برا کهنه کردن بچه  نشنیده بودم قیمتش چند  میتونی عکسش و بزاری

اینجا هرکار میکنم عکس نمیتونم قبلا انقد میخواستم عکس بی بی چک و بزارم نشده ولی تلگرامم اگه میاین @Eliiyy

این کاربریمه تا بزارم برا دوستم گرفتم ولی عکس جعبشه از تو نت سرچ کنید قشنگ جاداره که کهنه رو میزارین زیر لاستیک دولایه خیلی خوبه میخوام برم ۲تا دیگه هم بخرم

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

خانوما من خودم بچه ندارم اما اینقدر تاپیکای پوشک دیدم یه چیزی اومد تو ذهنم اول اینکه خیلی ناراحتم که چرا تو کشورمون همچین چیزی که اینقدر واجبه کمیاب و گرون شده و دوم اینکه متاسفانه هیچ کاری از دستمون برنمیاد😔😢ولی وقتی ما ها خودمون نی نی بودیم مامانامون مارو بیشتر با این کهنه پلاستیکای بچه میبستنمون و به نظرم الان با این وضعیت افتصادی برای اینکه اذیت نششیند شما م میتونید این کار و بکنید تازه اون موقع ها ماشین لباسشویی هم خیلیا نداشتند و بادست میشستند الان که همه خونه ها ماشین لباسشویی هست و حتی اگه از این کهنه ها زیادترم بخرید و بعد هر بار استفاده بندازید دور بازم به صرفه تره تا پوشک ❤

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
مگه خوب ایرانیا خار داره؟؟  من بچه ندارم ولی دیشب تو فروشگاه دیدم مای بیبی نوزاد ۹ هزار تومن ف ...

موافقم ولی فکر کنم خیلی ها نی نی هاشون حساسیت دارند به بعضی از مارکا مجبورند از مارکای خارجی استفاده کنند😔

موافقم ولی فکر کنم خیلی ها نی نی هاشون حساسیت دارند به بعضی از مارکا مجبورند از مارکای خارجی استفاده ...

درسته ولی همشون بخاطر این نیست عزیزم متاسفانه شده چشم هم چشمی طرف جاریش ب بچش مارک المانیه ۲۰۰ تومنی میبنده اینم میگه من چرا همچین کاری نکنم ؟؟ 

دیدم ک میگما

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
درسته ولی همشون بخاطر این نیست عزیزم متاسفانه شده چشم هم چشمی طرف جاریش ب بچش مارک المانیه ۲۰۰ تومنی ...

واقعا؟ای بابا خب اینطوری دارند در حق خودشون ظلم میکنند 😞