خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
لاستیکه دکمه دار برا کهنه کردن بچه نشنیده بودم قیمتش چند میتونی عکسش و بزاری
اینجا هرکار میکنم عکس نمیتونم قبلا انقد میخواستم عکس بی بی چک و بزارم نشده ولی تلگرامم اگه میاین @Eliiyy
این کاربریمه تا بزارم برا دوستم گرفتم ولی عکس جعبشه از تو نت سرچ کنید قشنگ جاداره که کهنه رو میزارین زیر لاستیک دولایه خیلی خوبه میخوام برم ۲تا دیگه هم بخرم
بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
خانوما من خودم بچه ندارم اما اینقدر تاپیکای پوشک دیدم یه چیزی اومد تو ذهنم اول اینکه خیلی ناراحتم که چرا تو کشورمون همچین چیزی که اینقدر واجبه کمیاب و گرون شده و دوم اینکه متاسفانه هیچ کاری از دستمون برنمیاد😔😢ولی وقتی ما ها خودمون نی نی بودیم مامانامون مارو بیشتر با این کهنه پلاستیکای بچه میبستنمون و به نظرم الان با این وضعیت افتصادی برای اینکه اذیت نششیند شما م میتونید این کار و بکنید تازه اون موقع ها ماشین لباسشویی هم خیلیا نداشتند و بادست میشستند الان که همه خونه ها ماشین لباسشویی هست و حتی اگه از این کهنه ها زیادترم بخرید و بعد هر بار استفاده بندازید دور بازم به صرفه تره تا پوشک ❤