2777
2789
عنوان

پوشک

567 بازدید | 48 پست

سلام مامانای گل 

امروز رفتم قیمت پریما۴ رو گرفتم ۱۱۷۰۰۰ تومان ۴۲ تایی 😢😥 هفته پیش ۷۷۰۰۰ خریدیم مگه میشه در عرض چند روز اینهمه افزایش قیمت 😡

شماها برای بچه هاتون چه پوشکی استفاده میکنید و چ قیمتی؟؟

اونقدر سر پوشک حساس نباشید اگه بهش میسازه. من ببم خریدم خیلی خوبه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه باید مثه دوران قدیم‌کهنه بندازیم...پوشک شده هم قیمت مرغ و گوشت 

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

من مای بی بی گرفتم برا رو سیسمونی سایز ۱ و۲۲تایی 

۱۰ تومن بنده خدا گفت اینا قیمت قدیمن  منم ۲بسته برداشتم حالا میگن مای بی بی شاید نسازه به بچه

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

من اینقداین چندوقته استرس قیمت گوشت ومرغ وشیرخشک وپوشک گرفتم که رفتم یه بسته کهنه بچه گرفتم خودموخلاص کردم..منتظرم پوشاکاش تموم بشه ازکهنه استفاده کنم..انگارماباچی پوشک میشدیم که حالابرابچه هامون حرص بزنیم

من اینقداین چندوقته استرس قیمت گوشت ومرغ وشیرخشک وپوشک گرفتم که رفتم یه بسته کهنه بچه گرفتم خودموخلا ...

خوب پوشکارو بزار برا بیرون که میری برا تو خونه کهنه بزار 

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
من کانفی میذاشتم اما از وقتی گرون شده ببم استفاده میکنم خیلی خوبه، هم نرمه هم جذبش بالاست، 38تاییشو ...

تهران هستی گلم ؟ ببم تهران دیگه نیست

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....