2777
2789
عنوان

حالم گرفتس

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست

🐮در گاو بازي میدونید به کی جایزه اول تعلق می گیره؟

🐮به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی ها را داده ...

🐮نه به اون کسی که با گاو درگیر شده!

🐮در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید ...!

🐮درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داماد پسرعمومه ولي خب از بچگي كنارش تو بغلش بزرگ شدم اون به من ميگه اجي منم ميكم داداش  كلي ذو ...

اوففففف اصلااا ب دوستت توجه نمیکردی چهار تا داداشم داداشم میگفتی بلکه جبران شه😯

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

استارتر جان یه جوری گفتی که هرکاری که کردی واسه داداشت کردی من فکر کردم برادرتون داماد شده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مثلا با فاميلا خودش با ذوق عكس ميگرفت به ما كه ميرسيد با ناز و قيافه خسته كه معلوم بود زوريه 

من زن داداشم خاست ناز کنه نه خودم گرفتم نه بقیه رو گذاشتم از فامیلامون ارزش نداشت که 

داداشته واقعی یا مث داداشته؟

مثل داداشمه ولي نه خب از اين الكيا كل فاميل ميدونن چقدر صميمي ايم باهم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

استارتر جان یه جوری گفتی که هرکاری که کردی واسه داداشت کردی من فکر کردم برادرتون داماد شده 

عزيزم چيزي از خواهر و برداري كم نداره رابطه ما ديشب بالاترين كادو رو باباي من داد دوماد ام أز بچگي پيش باباي من كار ميكنه بابام مدام سرپا واسه همه شاباش ميريخت توام باشي ميسوزي غريبه بدوننت

خب چون دختر عمویی حسودیش میشه داداش دیگه تمام شد از این به بعد خر خانومشه دشمن هزار ساله تو

قبلا مشكلي نداشت ببين كي پرش كرده ديگه الان ميخوام بهش اس بدم بگم من تورو دوست داشتم كلي براتون ذوق داشتم اتفاقي افتاده يا اگه ازم ناراحتي بگو 

قبلا مشكلي نداشت ببين كي پرش كرده ديگه الان ميخوام بهش اس بدم بگم من تورو دوست داشتم كلي براتون ذوق ...

به نظرم بیخیال شو. کارو بدتر میکنه. حتی اگه واقعا داداشت باشه هم باید دیگه ولش کنی. پسرا بعد ازدواج کلا محبتشون رو از خواهراشون میگیرن

باردار نیستم.  تصمیم گرفتم مثبت باشم و انرژی های مثبت جذب کنم. همه چی به زودی رو به راه میشه . خدایا ممنونم

به نظرم بیخیال شو. کارو بدتر میکنه. حتی اگه واقعا داداشت باشه هم باید دیگه ولش کنی. پسرا بعد ازدواج ...

من اصلا از داداشم توقع ندارم از زنش بخدا حتي باش حرف نزدم دست ندادم كه زنش ناراحت نشه 

ول کن بابا 

خودتو ضایع نکن

داداش واقعی آدم زن میگیره میرینه به خوارش

تو گرفتی پسر عمد😐

خودت ضایع میشیا از ما گفتن

پسر عمو کیلو چنده

از اول اشتباه کردی بهش بها دادی

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔