2777
2789
عنوان

حالم گرفتس

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست
ول کن بابا  خودتو ضایع نکن داداش واقعی آدم زن میگیره میرینه به خوارش تو گرفتی پسر عمد😐 خود ...

نبابا زنشو ميگم با زنش دوست صميمي ام 

پسرعموم كه ماههههههه اون اصلا مگه ادمو ناراحتم بلده بكنه🙊

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

قبلا مشكلي نداشت ببين كي پرش كرده ديگه الان ميخوام بهش اس بدم بگم من تورو دوست داشتم كلي براتون ذوق ...

قبلا چون خرش از پل نگذشته بود .منم با بردار شوهرم همین طور بودم خیلی دوست و صمیمی زنش اون وقتا دوست بودن اونم کلی با منم دوست بود از شب عروسیش به بعد هزار دو درجه رفتارش برگشت چون من خیلی با بردار شوهرم صمیمی بودم فکر کنم از این بدش میامد که واسه هر کاری از من نظر میخواست درجا رنگ عوض کرد شب عروسی منم جلو چشم بردار شوهرم انداخت طوری که الان سال به سال حتی زنگ هم نمیزنه.بعضیا کلا بد ذاتا فقط دیرتر به ذات کثیفشون پی میبری

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قبلا چون خرش از پل نگذشته بود .منم با بردار شوهرم همین طور بودم خیلی دوست و صمیمی زنش اون وقتا دوست ...

بهش گفتم اس نداد نه تو خواهر مني ديروز حالم بد بود و فلان من عاشق تو ام منو ببخش اگه ناراحت شدي و اينا

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️