2777
2789
عنوان

حالم گرفتس

429 بازدید | 32 پست

روزي كه كلي منتظرش بودم ديشب اوند و گذشت عروسي يكي از اقوام بود الان انگاري بدجور دلم گرفت از يه طرفي ام دلم شكست با عروس كلي صميمي بوديم  ديشب واسم قيافه ميومد ميخوام چندروز بعد ازش دليلشو بپرسم 😞😞😞كلي واسه عروسيشون ذوق داشتم اخرم دلم گرفت ولي همش ميگم عب نداره بخاطر داماد كه داداشمه من هركاري كه كردم رو انجام دادم نه اون 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا فدای سرن عزیزم بعضیا ادای شوهر ندیده هارو در میارن برات مهم نباشه 

مثلا با فاميلا خودش با ذوق عكس ميگرفت به ما كه ميرسيد با ناز و قيافه خسته كه معلوم بود زوريه 

مثلا با فاميلا خودش با ذوق عكس ميگرفت به ما كه ميرسيد با ناز و قيافه خسته كه معلوم بود زوريه 

داماد چیکارت بود ؟فقط عروس دوستت بود؟خودت متاهلی؟

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بهش ضرب المثل کشتن گربه دم هجله رو یاد داده بودن.باکت نباشه

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

شمام خاستی محل ندی ولشون کن این ادما ارزش ندارن ک ی روز خوبن ولی تاچششون به بقیع میوفته دم درمیارن

بیخیال بابا اینا چیز مهمی نیس ک حالت گرفته باشه اگه جای من بودی پس چیکار میکردی

مثلا بجا من يه حركتي زدم حالا من كه نميدونستم اين حركت خره گفتم مابشينيم گرد عروس وسط برقصه نميدونم چيشد بعد دخترا داداش عروس گفت عمه بشينيم ديگه خواهر عروس گفت نهههه هاااا فكر نميكنم عروس دوس داشته باشه 

ن بابا

شاید تو اینجوری فکر کردی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

تو هم تحویلش نگیر ینی مث خودش باش 

بعدا پشیمون میشه 

بعضی ادما زود عوض میشن 

خوب بود توهم خوب باش بد بود اصن کاری بهش نداشته باش 

ارزشم نداره خودتو ناراحت کنی بخاطر اینجور ادما

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕
داماد چیکارت بود ؟فقط عروس دوستت بود؟خودت متاهلی؟

داماد پسرعمومه ولي خب از بچگي كنارش تو بغلش بزرگ شدم اون به من ميگه اجي منم ميكم داداش 

كلي ذوق داشتم عروسي داداشمه 😭😭😭