2777
2789
عنوان

چطوری جنسیت نی نی به خانواده شوهرم اعلام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 42 پست
پرسيدن بگو نپرسيدن هم اصلا نگو بزار تو كنجكاوي بمونن

یکی از دوستام میگفت تا زایمانت بهشون نگو بزار تو خماری. بمونن،ولی به نظر من کار زشتیه چون الان همه میدونن سونو انومالی جنسیت تعیین میکنه،قدیم نیست که

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

مال ما حساسیت به جنس دختر داشتن شوهرم گفت جنسیت و همه اشون گفتن سونو. اشتباه میگه   حالا فکر کن همون سونو و دکتری که خواهرشوهرم رفته بود من رفتما اون یک ماه ماهش جلوتر از من بود

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرسيدن بگو نپرسيدن هم اصلا نگو بزار تو كنجكاوي بمونن

ان شاالله يه روز خدا يه پسر سالم وصالح به منم بده، برای تعیین جنسیت کاری کردی؟؟

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   
فکر میکنی تا حالا مادر شوهر لو نداده

نه اصلا سیاستی که مادر شوهر من داره کسی تو دنیا نداره

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
یکی از دوستام میگفت تا زایمانت بهشون نگو بزار تو خماری. بمونن،ولی به نظر من کار زشتیه چون الان همه م ...

اونكه آره ولي از من نپرسن من نميگم،جاري ندارما ولي فاميل شوهرم پرسيدن گفتم پسره ولي اگه نميپرسيدن نميگفتم

یه جشن تعیین جنسیت بگیر😃😃😃 البته من خودم ازین کارا تا حالا نکردم🤨

دیگه خواهر با این گرونی جشن شب هفت و اسم گزاری هم لغو شده چه برسه تعیین جنسیت.مردم نون پیدا نمیکنن بخورن بخدا

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

توکل به خدا و دعا برای سالم بودن،در ضمن سردی با مزاح من سازگار نیست،مخصوصا موقع پریود کرمی و نبات و زنجبیل زیاد میخوردم،ایشالا خدا نی نی سالم و صالح هر چی که لت میخواد بهت بده

یه بادکنک مشکی بخر توش گاز ابی کن بگو با سوزن بزنن توش .از قبلم بهشون بگو اگه صورتی باشه دختره اگه ا ...

چه خلاقیتی🤣😋🤣🤣🤣🤣

رنگی نبود هم سر کارید😂😂😂

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

بنطرم اصلا نگو بزار خودشون بپرسن الکی حساسشون نکن خدایی نکرده چشم و هم چشمی پیش بیاد بزار از مادرشوهرت بشنون اگم پرسیدن خیلی عادی بنظرم بهشون بگو 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

تمام تلاشمو كردم كه دختر بشه اما نشد،روز تخمك گذاريو و تو سركه نشستن و سردي خوردن،ولي فايده نداشت پسر شد

ولي واقعا پسر مگه چيه كه انقدر حساسن والا

من و شوهرم اینقدر حستس نیستیم سپرده بودیم دست خدا ولی اونا حساسن دوتاشون دکتر تعیین جنسیت رفتن ولی دختر شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز