2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون گ  ست ک چ تلفظ میشه البته  ترک نیستم

مجید جان دلبندم گ رو ج تلفظ میکنن،ق رو هم گ تلفظ میکنن

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
نه عزیزم به ک میگن چ

😒😒😒😒کجا به ک چ میگیم ؟؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
😒😒😒😒کجا به ک چ میگیم ؟؟

آخه تا جایی ک من شنیدم مثلا کباب نمیگن،یا مثلا بجای کیوی میگن چیوی، ولی دیگ فکرنکنم به اسم خاص هم چ بگن

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
😒😒😒😒کجا به ک چ میگیم ؟؟

من خودمم ترکم ولی اصلا ترکی حرف نمیزنم ولی مطمئنم ک ترکا ب ک میگن چ

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
من خودمم ترکم ولی اصلا ترکی حرف نمیزنم و مطمئنم ک ترکا ب ک میگن چ

بابا من ترکم به چ ک نمیگیم کیارشم میگیم کیارش😒😒😒

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
ترک کجایی ک ب ک میگید چ😑

ترک تبریز،هرچیم تبریزی اصیل دیدم اینجورین،چیز بدی نیست چرا بی کلاسی میدونید؟خب لهجمونه،اما واسه اسم خیلی بد میشه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰