2777
2789

حالا همه میگن نه چ نمیگیم شما ترک کجایین،ما اصالتا ترک تبریزیم ،از یه طرفم تهرانیم،اما تبریز زندگی میکنیم،مثلا به کمد نمیگیم چمد اما به کیوی میگیم چیوی ،واصلا هم بد نیست خب لهجمونه،امااا تاحالا دقت نکردم ببینم اسمای ک دارو چجوری صدا میکنن واسه همین پرسیدم

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

والا من چون یه طرفم فارسه و تا دوران دبیرستان فارسی حرف میزدم لهجه ترکی ندارم و وقتی مثلا میگم کباب میخندن بهم،فقط نختص خانوادمم نیست ک تو دانشگا اینا من هرچی ترک دیدم کباب نمیگن والا،حالا الان همه واسه اولین بارشونه که شنیدن😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا همه میگن نه چ نمیگیم شما ترک کجایین،ما اصالتا ترک تبریزیم ،از یه طرفم تهرانیم،اما تبریز زندگی م ...

خب عزیزم وقتی با هم ترکی حرف میزنیم

ما به کیوی میگیم گیوه

همونطوری ک سیب ترکیش آلما میشه

اینا مال لهجه نیس معادل ترکیشون اینه مام اینارو میگیم

ولی اسم ک معادل ترکی فارسی نداره هر چی باشه همونم تلفظ میشه

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده
والا من چون یه طرفم فارسه و تا دوران دبیرستان فارسی حرف میزدم لهجه ترکی ندارم و وقتی مثلا میگم کباب ...

ماهم ترکیم از وقتی هم دیدیم و شنیدیم میگن کاباب 

چباب نشنیدیم

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده
من ترکم والیی والله چ نمیگیم😐😐😐😐آره ک روبایه تلفظ خاصی میگن توبعضی کلمات ولی چ نه یجوردیگه که حر ...

خب دیگ همون با خود تلفظ ک نمیگیم

منم ترک تبریزیم ک رو چ تلفظ نمیکنیم ولی مثل فارس ها هم تلفظ نمیکنیم چون فارسا اون ک ای که ما میگیم رو نمیتونن تلفظ کنن به نزدیک ترین حرفی که به ذهنشون میاد (یعنی چ )شبیه میکنن ولی نه چ هس نه ک ای که فارس زبان ها تلفظ میکنن

ولی نگران اسم بچتون نباشین کیارش رو فک نمیکنم جور دیگه ای تلفظ بکنن البته اگه ترک تبریز باشن چون لهجه ی هر منطقه فرق میکنه من فقط در مورد شهر خودم تونستم نظرمو بدم🌷

خانومی سابق هستم😎😎😎😎😎
منم ترک تبریزیم ک رو چ تلفظ نمیکنیم ولی مثل فارس ها هم تلفظ نمیکنیم چون فارسا اون ک ای که ما میگیم ر ...

ترک تبریزم منم،ولی مثلا مادربزرگ همسرم روستان،نمیدونم واسه همین تلفظ رو اسمش دودل شدم

ترک تبریزم منم،ولی مثلا مادربزرگ همسرم روستان،نمیدونم واسه همین تلفظ رو اسمش دودل شدم

نمیدونم امکانش هس آدمای قدیمی دقیقا نتونن درست تلفظ کنن ، حتی اسمای ترکی رو 

اسم خودمو اکثرا متفاوت تلفظ میکنن 😂😂ولی من حساس نیستم چون فقط یه اسمه دیگه 

خانومی سابق هستم😎😎😎😎😎
چیکار کنم آخهه اسم دیگه به دلم نمیشینه

عزیزم کلی اسم قشنگ دیگه هم هست کافیه یه سرچ بکنی . اگرم همینو دوست داری اشکال نداره میگم اون ادمای خیلی قدیمی و ... ممکنه بگن . این چیزا خیلی کم شده نگران نباش

عزیزم کلی اسم قشنگ دیگه هم هست کافیه یه سرچ بکنی . اگرم همینو دوست داری اشکال نداره میگم اون ادمای خ ...

آخه کم اسمی به دلم میشینه،دوس دارم اسم مردونه ای باشه درعین حال زیادم سنگینی نکنه برابچه😑😑