حالا همه میگن نه چ نمیگیم شما ترک کجایین،ما اصالتا ترک تبریزیم ،از یه طرفم تهرانیم،اما تبریز زندگی میکنیم،مثلا به کمد نمیگیم چمد اما به کیوی میگیم چیوی ،واصلا هم بد نیست خب لهجمونه،امااا تاحالا دقت نکردم ببینم اسمای ک دارو چجوری صدا میکنن واسه همین پرسیدم
والا من چون یه طرفم فارسه و تا دوران دبیرستان فارسی حرف میزدم لهجه ترکی ندارم و وقتی مثلا میگم کباب میخندن بهم،فقط نختص خانوادمم نیست ک تو دانشگا اینا من هرچی ترک دیدم کباب نمیگن والا،حالا الان همه واسه اولین بارشونه که شنیدن😂
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم ترک تبریزیم ک رو چ تلفظ نمیکنیم ولی مثل فارس ها هم تلفظ نمیکنیم چون فارسا اون ک ای که ما میگیم رو نمیتونن تلفظ کنن به نزدیک ترین حرفی که به ذهنشون میاد (یعنی چ )شبیه میکنن ولی نه چ هس نه ک ای که فارس زبان ها تلفظ میکنن
ولی نگران اسم بچتون نباشین کیارش رو فک نمیکنم جور دیگه ای تلفظ بکنن البته اگه ترک تبریز باشن چون لهجه ی هر منطقه فرق میکنه من فقط در مورد شهر خودم تونستم نظرمو بدم🌷
عزیزم کلی اسم قشنگ دیگه هم هست کافیه یه سرچ بکنی . اگرم همینو دوست داری اشکال نداره میگم اون ادمای خیلی قدیمی و ... ممکنه بگن . این چیزا خیلی کم شده نگران نباش