2777
2789
عنوان

خانواده.شوهر

569 بازدید | 67 پست

از خانواده شوهرم دوریم یه شهر دیگه زندگی میکنیم بعد چون بعد عروسیمون ماشین همسرم رو ازش گرفتن هزار تومن هم بهش ندادن حتی شوهرم خودش خرج آرایشگاه و این چیزا رو داده بود یعنی حتی واسه عروسی هم کمک نکردن شوهرم بخاطر مسیله ماشین ازشون دلخور بودزیاد بهشون زنگ نمیزد تا اینکه من باردارشدم حتی یه بار حال منو نپرسیدن ماه اخر بارداریم رفتم خونه بابام چون تنها بودم خواهرشوهرام.اومدن اونجا کلی با من دعوا که تقصیر توهه پول چه ارزشی داره شوهرت باید بیاد پای مامانمون ببوسه اونوقت بخاطر ماشین ناراحت شده و فلان منم اینقد حرص خوردم و افتادم به خونریزی و کیسه آبم پاره شد و شوهرمم خیلی ناراحت شد ولی بازم هیچی نگفت بهشون الان دخترم هفت ماهشه حتی یه زنگ نمیزنن حال دخترم رو بپرسن با اینکه خودم چندبار به خواهر شوهرم زنگ زدم 😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی خودتو کن ول کن اینچیزا رو حالا مثلا اگ بهت زنگ نزنن تو نمیتونی خوشبخت زندگی کنی بهتر که زنگ نمیزنن توام زنگ نزن

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

عزیزم برو خدارو شکر کن ک ازشون دوری و رابطه نداری،من ارزومه قطع رابطه کنم ولی نمیشه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

عزيزم وللل كن منم شش ماهمه راه دورن يه زنگ به من نزدن مردم يا زندم بجاش نگران ناهار جاريمه كه ظهر از سركار مياد بره اونجا بخوره گشنه نمونه هردو تهرانن من يجا ديگه ولي به هيجام نيس به درك مهم شوهرمه كه ماهه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

کار اشتباهی کردی زنگ زدی بهشون

اصلا محل نزار 

اومدن چیطی گفتن هم جوابشونوربده بگو ما شمارو،نمیشناسیم که دم،به،دیقه میاین،اینجا

اگه میشناختیم قطعا الان،رفت و امد،داشتیم،برین،مشکلتونو با،برادرتون،حل کنین به من دردسر ندین 

ینی چی ماشنتونو گرفتن نمیدن؟؟

ماشین شوهرم با پول خودش که تو.شرکت کار کرده بود خریده بود اونا هم بعد عروسی ماشین رو بردن گذاشتن تو خونشون ماشینه افتاد دست برادرشوهرم که مجرده بخدا من حتی یه کلام چیزی نگفتم

عزیزم خانواده شوهر منم خیلی اذیتم کردن کلا مثل غریبه ها بودن الانم حاملم ۸ ماهه زنگ نزدن حالمو بپرسن.خدا رو شکر کن که شوهرت فهمیدس.شوهرتو و زندگیتو بچسب.نادیدشون بگیر تا راحت تر زندگی کنی.