2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفتع😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست
ناراحت شدم عزيزم برات  ولي بازم اينو در نظر بگير ادم از مادرش بخوره براش قابل حل تره تا اينكه ...

مرسی عزیز دلم.ممنون بابا دلداری قشنگت

اره حرفاشون زودی یادم میره ولی دلمو میشکنه دیگ 

مرسی از دعای قشنگت برام میشه همتون دعا کنید 😢😔

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
شوهرم شهرستان کار میکنه پول میریزع ب حسابم ولی بیشترشو خرج سیسمونی کردم حالا ما رسم داریم خانواده دخ ...

اخی عزیزم از نظر تغذیه به خودت برس کار خوبی میکنی تو این شرایط بدنت احتیاج داره...ولی به نظرت رفتار مادرت چه علتی داره 

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم شوهرت چرا نیست سفر کاری رفته دو ماه خیلیه آخه 

بخاطر کارش نیسش چن وقتی

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
ن خاهربزرگم زیاد نمیاد اینجا ولی رفتارشون بهتر از بامن هسش  دومی منم که انگار اسکاتی هستم و اض ...

احتمالا خواهرتونم این رفتارها رو دیده دیر به دیر میاد سر میزنه خیلی وقتا وقتی جایی زیاد بری و بیایی طرز برخورد ها باهات عوض میشه کمتر بری عزیز تر میشی عزتت حفظ میشه

عجب یعنی متوجه نیستن زن باردار ویار داره و زود به زود گرسنه میشه ....به نظرم برو خونه ی خودت 

خوکه خودم خیلی بهتره همچی هم هسش ولی تنهام یکمی ترس میفته توجونم هم اینک شوهرم منو ب امید خانوادم گذاشته رفتع اگ برم خونم میگه دیدی خانوادت ۲ ماه نگهت نداشتن من خودمم ی چیز میخرم اهمیت نمیون ک این حاملس از طرفیم دسش تنگه بزار یکم برا خودش نکه داریم همرو باجاش میخورن وقتیم میگم میگن ندیده ای بدبختی

اخی عزیزم از نظر تغذیه به خودت برس کار خوبی میکنی تو این شرایط بدنت احتیاج داره...ولی به نظرت رفتار ...

چن من دختر هستم مادرم بدش میاد از بچگی ازما بدش میومد متاسفم براش ب مادرش کشیده حالا پسرش اصلا حسابشم نمیکنه ها باز دخترا بهش میرسن

خوکه خودم خیلی بهتره همچی هم هسش ولی تنهام یکمی ترس میفته توجونم هم اینک شوهرم منو ب امید خانوادم گذ ...

حداقل دو روز یه بار برو خونه ی خودت هم به تغذیه ات برس هم بخاطر دور شدن از فضای خونه ی مادرت احساس آرامش پیدا میکنی برای بچه هم بهتره از تنش دور باشه ،دوباره سر شب برو خونشون یا عصری برو خونه ی مادرت

کلا مامانت رو باید ببرید روان پزشک فک کنم، بابات چطورن ؟ 

بابام خیلی بهتر ازمادرمه وگرن اصلا تحملش نمیکردم بدشم بابام بیچاره چکارس همچی دست مادرمه ک انگار ما هوو یا دشمنش هسیم مارو میبینه دهنشو کج میکنه هی غر میزنه بیشتر منو و خاهر بزرگمو

مام ناراحت میشیم دلمون میشکنه 

چ فشاری؟بمن میرسه ب فشار میان؟با بپه های دیگ اینجور نیستن حالا از همه دلسوزتر من هستم مامانم مریض بش ...

شاید خودت یع کاری کردی که وظیفت میدونن رفتم پست قبلیتو خوندم خیلی پول خرجشون میکنی تا یه حدی خو فکرشونی خوبه ولی داری به خودتم ظلم میکنی توام برو خوش باش برو برای خودت کادو بخر برو یه مانتو بخر لباس بخر خودت به خودت اهمیت بده خواهر گلم اینجوری شاد میشی حداقل 

چن من دختر هستم مادرم بدش میاد از بچگی ازما بدش میومد متاسفم براش ب مادرش کشیده حالا پسرش اصلا حسابش ...

نمیدونم این طرز فکر کی می خواد از بین بره بعضی مادرها دختر رو اضافه و مزاحم میبینن ولی پسر رو نور چشمی متاسفانه کمم نیستن 

خانواده ی شوهرم خیلی بدترن فقط فقط دخاراشونو دوست دارن برعکس خانواده من ک از دختر بدشون میاد مادرشوه ...

واقعا شرایطتت سخته درک میکنم عزیزم سعی کن حرص  نخوری بابت رفتارشون خدای نکرده روی نی نیتم اثر بد میزاره فکرتو ازاد کن هرچی دلت خواست بردار بخور کار ب حرف اونا نداشته باش هروقتم دلت گرفت از کارشون ازخدا بخواه قلبتو اروم کنه و اونارو هدایت؛ان شاالله که زود این چندماه بارداریتم بگذره وبسلامتی فارغ شی🌹🌹🌹

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
احتمالا خواهرتونم این رفتارها رو دیده دیر به دیر میاد سر میزنه خیلی وقتا وقتی جایی زیاد بری و بیایی ...

من نامزد بودم ماهی یکبارم نمیومدم خونش ی زنگم نمیزد حالمو بپرسه شوهرمم از لجش میگف مامانت دوست تداره بریم خونش نمیزاشت بیام.ینی بریم بدونه حالمون بده داریم میمیریم یکسالم خونش نیومدیم یبار زنگ نمیزنه حالمونو بپرسه.ینی با منو خاهرم اینجوره ها