2777
2789
عنوان

انگار کلفتم 💔

1 بازدید | 42 پست

ما مهمون داریم بعد مامانم وقتی مهمون میاد یک سره بهم کار میگه یه لحظه که میشینم همون موقع دوبارههههه صدام میزنم واقعا حس بدیع فکر کن مهمونامون چند تا دختر هم سن من و پسر هم سن من دارن بعد یکسره میخوام جلو اونا خم و راست بشم قسم میخورم نه حرفی میتونم بزنم نه کاری فقط تو کل مهمونی »زهرا چایی. زهرا استکان هارو جمع کن . زهرا قندون . زهرا میوه . زهرا زیر پوستی . زهرا سفره بنداز. وسط سفره هم تازه یادشون میاد نمک ندارهدغذا یا ... و من رو هی بلند میکنند بخدا حتی یک دقیقه هم پیش هم سن و سالم نشستم و اینم بگم ۱۹ سالمههه

اصلا من متنفرم از کار خونه بعد مامانم خودش میشینه هی به من دستور میده تازه حواسم نبود برای مهمون تازه آمده بود چایی بیارم دوباره سرم داد زد مگه نگفتم چایی بیارم اما من نشنیده بودم خب

چکار کنم😭😭😭😭😭😭 غرورم لهه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه اینطور مواقع خودم کمک میکنم یکم پذارایی میکنم دیگه بقیش میشینم و اگر بخوتن سفره بندازن هم کمک میدیم همه

خب اونم دست تنهاست چیکار کنه

تو سعی کن قبل اینکه بگه خودت یکم کمک بدی تا چیزی بهت نگه

خوب تو باید بدونی مهمون وقتی میاد ازش پذیرایی میکنن دیگه نیاز نیست هردقیقه مامانت بگه فلان چیز بیار بهمان چیز و ببر اینارو باید خودت بدونی سری از وسایل پذیرایی و قبل اومدن مهمون اماده میکنن مثل میوه و شیرینی و..

نمیخوام بگم کار مامان یا باباش اشتباهه..ولی بابام با اینکه بازنشسته هست درآمد آنچنان نداره برا روزایی که مهمان زیاد داریم زنگ میزنه کارگر میاد و میگه مهمان میاد تا ما رو ببینه نه اینکه همش تو آشپزخونه باشیم ...

سینگل به گوری تا ابد