2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفتع😢😢😢

373 بازدید | 44 پست

مامانم خیلی نامرده هرچی بهش خوبی میکنم انگار ن انگار بضی وقتا میگم نکنه من سرراهی بودم یا این نامادری منه هرچقد خوبی میکنم نمیبینه تاحرف میشه ازمن بد میگه 

الان میگید خوبی میکنی منت میزاری ولی ن بخدا منت نمیزارم ولی میسوزم تا عمقم وقتی خوبی میکنم اخر سر با این جوابمو میده ک ب جهنم میخاسی نکنی بدرک تو ندیده هسی از خودم و شوهرم بد میگه شوهرم بهشون خوبی میکنه اخرسر پشتش بد میگه مامانم منم ناراحت میشم میام اعتراض کنم میگ ندیده ای بدبختی فلانی دلمو میشکنه

الانم بخاطر یسری مشکلات ک شوهرم خونه نیسش و خودمم حامله هسم بد ۲بار سقط خدا خواسته ی بچه سالم بم بده مجبورم خونه بابام بمونم چپ و راست بم میگن گمشو خونت دیگه نیا اینجا یا میگم گشنم شده میگن فقط فکر شکمت هسی درحالیک منه حامله شاید ۲ وعده غذای معمولی بخورم در روز 

حتما میگید برو خونت ۲ هفته پیش رفتم بااین وضعیتم از پله افتادم کمرم ضربه خوردش چند روز بستری بودم و مجبور شدم برگردم اینجا بازم.

الانم با مامانم بحثم شد چ حرفا ک بارم نکرد دلمو شکوندش ولی چاره ندارم باید اینجا بمونم اینا خانواده نیستن مادرم مادر نیسش حالم از خودمم بهم میخوره نمیدونم حرف دلنو ب کی بگم 

پیش شوهرمم فقط ابرو داری میکنم میگم خانوادم خوب بهم میرسن در نبود تو

دعام کنید زودتر مشکلم حل بشه برم خونه خودم ۲ ماه برام ۲ سال گذشت اینجا

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم واست اخه واقعا جای تعجب داره این نوع رفتار از سما خانواده ی ادم

چرا نمیری پیش خانواده ی همسرت؟؟

دوست صمیمی نداری که بتونی رو کمکش حساب کنی بری خونه ی خودت؟؟؟؟

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

!

خدا کمکت کنه عزیزم

غصه نخور تو تنها نیستی نی نی هم هس غصه بخوری ناراحت میشه

فقط صبر کن ان شاء الله اجر صبرتو میگیری

بعضیا تو بارداری ضعف میکنن این طبیعیه که گرسنه ات بشه هر چی میخوای بگو شوهرت بخره از خانواده ات انتظار نداشته باش

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
همچین مادریایی هستن واقعا متاسفانه 😞

مامان من هسش از بچگی بمن بها نمیداد 

بخدا ببینید مادرشوهرم چ بهایی ب دختراش میده از پسراش میزنه میده ب دختراش 

فقط ب فکر زندگی دختراشه ی میوه میخوره باید سهم دخترشو نگهداره ولی مادر من برام ارزشی قایل نیسش انقد گفتن و کردن شوهرمم میدونه خانوادم بمن بها نمیدن ولی همیشه من الکی میگم ن خانوادم خوبن هوامو دارن خیلی الکی

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

ناراحت شدم عزيزم برات 

ولي بازم اينو در نظر بگير ادم از مادرش بخوره براش قابل حل تره تا اينكه از غريبه و مادرشوهر بخوره 

خداروشكر هستن هر چند بد ك تو بري اونجا محتاج غريبه نشي نميدوني چه دردي داره از غريبه خوردن 

انشالله ك رود سرپا ميشي 

خودت بچه اتو بغل ميكني ميري بهش ميرسي ياد اين روزها نميافتي 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
آخه چرا باهات اینجوری میکنن خدارو خوش نمیاد! شاید فشاری چیزی روشونه به دل نگیر..

چ فشاری؟بمن میرسه ب فشار میان؟با بپه های دیگ اینجور نیستن حالا از همه دلسوزتر من هستم مامانم مریض بشه  هیچکدومشون نمیان سمتش ولی من هی براش دارو میخرم میرم بالاسرش چنبارم دکتر بردمش منت نمیزارم وظیفه منه ب مادرم برسم ولی ای کاش باحرفاش دلمو نشکنه حداقل 

با خودم عهد بستم هیجوقت برای بچه هام مث مادر خودم نباشم 

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم واست اخه واقعا جای تعجب داره این نوع رفتار از سما خانواده ی ادم چرا ن ...

خانواده ی شوهرم خیلی بدترن فقط فقط دخاراشونو دوست دارن برعکس خانواده من ک از دختر بدشون میاد مادرشوهرمم دخترعموی مامانمه حرف زدن بلد نیسش فقط رو مخم میره با حرفاش 

دوست صمیمی کجا بود خاهر 

الان خاهر ادم بهش نگاه نمیکنه چ برسه ب دوست

! خدا کمکت کنه عزیزم غصه نخور تو تنها نیستی نی نی هم هس غصه بخوری ناراحت میشه فقط صبر کن ان شاء ا ...

شوهرم شهرستان کار میکنه پول میریزع ب حسابم ولی بیشترشو خرج سیسمونی کردم حالا ما رسم داریم خانواده دختر سیسمونی میخرن ب خاهرم خریدن بمن رسید میگن نمیخریم و نداریم//یام اینجا ی چیزایی خرید میکنم بضی وقتام میبینم گشنم شده میرم بیرون غذا میخورم اینا صداشون درنیاد 

ای وای !!! با بقیه خواهر بردارات هم همینطوری هست ؟ 

ن خاهربزرگم زیاد نمیاد اینجا ولی رفتارشون بهتر از بامن هسش 

دومی منم که انگار اسکاتی هستم و اضافه

سومی پسره تاجسره همه کسه نفسه خانوادس البت خدا حفظش کنه سایش همیشه بالاسرمون باشع 

چهارمی ۹ سالشه دختره بچس بش نمیگن بکش کنار ته تغاری خونس و عزیزدردونع مام بهش حرفی بزنیم مامانم فشمون میده نفرینمون میکنه چرا ب خاهرتون چیز گفتید

شوهرم شهرستان کار میکنه پول میریزع ب حسابم ولی بیشترشو خرج سیسمونی کردم حالا ما رسم داریم خانواده دخ ...

عجب یعنی متوجه نیستن زن باردار ویار داره و زود به زود گرسنه میشه ....به نظرم برو خونه ی خودت