2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفتع😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 44 پست
عیب نداره انشاالله کنار خانواده یه شغل خوب پیدا کنه بیاد کنارت باشه که اذیت نشی دیگه

مرسس عزیزم ان شاالله

التماس دعا

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
حداقل دو روز یه بار برو خونه ی خودت هم به تغذیه ات برس هم بخاطر دور شدن از فضای خونه ی مادرت احساس آ ...

اره اینم ایده ی خوبی هسش باید همین کارو بکنم فقط یکم راهمون دوره از رانندگی هم میترسم زیاد تو این وضعیتم

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره اینم ایده ی خوبی هسش باید همین کارو بکنم فقط یکم راهمون دوره از رانندگی هم میترسم زیاد تو این وض ...

اگه تا الان پشت فرمون مینشستی که مشکلی نیس الانم فرقی نکرده اوضاع کمربندت رو ببند با احتیاط رانندگی کن صبح که بیدار شدی برو عصر یا سرشب برگرد دوباره دو روز بعد برو و شب برگرد 

شاید خودت یع کاری کردی که وظیفت میدونن رفتم پست قبلیتو خوندم خیلی پول خرجشون میکنی تا یه حدی خو فکرش ...

ب خودمم خرج میکنم ینی ب خودم شوهرم خرج میکنه من از پس اندازم ب اینا خرج میکنم از وقتی شوهرم نیسش و اذیتم میکنن دیگ زیاد بهشون بها نمیدم منم میگم وقتی خوبی نمیدونید چرا خوبی کنم بهتون.ب زن حامله هیچی حال نمیده وگرن اهل خوش گذرونی هستم یکم بخاطر باردای و سقط های قبلیم میترسم میگم بچم ب دنیا بیاد خیالم راحت بشع برم همجا بگردم

نمیدونم این طرز فکر کی می خواد از بین بره بعضی مادرها دختر رو اضافه و مزاحم میبینن ولی پسر رو نور چش ...

دقیقا مخصوصا خانومای تزک زبون دخترو مایه ی ننگ میدونن

مامانم ب ابجی بزرگم وقتی برا پسر اولش حامله بوده گفته اگ بچت دختر باشه بهت سیسمونی نمیدم دعا کن بچت پسر باشه‌😞😞😞😞ابجیمم دلش شکسته از حرفش الان ماشالله ۲ تا پسر داره ولی حرف مامانم براش سنگینه ۵ ساله یادش نرفته

حالا خودش پسر داره یکی از خاهرش پسر داره ۵ تا برادر داره ۳ تا خاهرش پسر ندارن مامانم عین عقده ای ها دنبال پسره

واقعا شرایطتت سخته درک میکنم عزیزم سعی کن حرص  نخوری بابت رفتارشون خدای نکرده روی نی نیتم اثر ب ...

مرسی عزیزم ممنونم بخاطر راهنمایی و دلداری قشنگت.ان شاالله 

التماس دعا گلم

ب خودمم خرج میکنم ینی ب خودم شوهرم خرج میکنه من از پس اندازم ب اینا خرج میکنم از وقتی شوهرم نیسش و ا ...

ایشاله که به سلامتی و مبارکی کوچولوت رو میگیری بغلت تمام غصه هات یادت میره این روزا تموم میشه عزیزم ایشاله عیب نداره صبر داشته باش  خدا اجر مهربونیاتو رو میده 

اگه تا الان پشت فرمون مینشستی که مشکلی نیس الانم فرقی نکرده اوضاع کمربندت رو ببند با احتیاط رانندگی ...

اره بایدداین  کارو بکنم وگرن زجر کشم میکنه این نامادری

مرسی گلم برام وقت گذاشتیو مرسی از راهنمایی و دلداری قشنگت😘😘💋💋

ایشاله که به سلامتی و مبارکی کوچولوت رو میگیری بغلت تمام غصه هات یادت میره این روزا تموم میشه عزیزم ...

ان شاالله گلم ممنونم ازت،💋💋💋😘😘😘مرسی از دلداری های قشنگتون دوستای خوبم

عزيزم يه چيز بگم چندتا مورد دخيل هست 

اولا كه خانواده ها اكثرا پسر دوستن من يه خانواده ديدم كه از دهن دختراش ميگرفت ميداد به پسراش خيلي ناراحت كننده بود

مورد دوم كه راجع به يكى از خواهراتون صدق ميكنه دوريه، من پدر و مادرم رو مثال نميزنم چون هيچ پدر و مادرى بين بچش فرق نميذاره بجز استثنا ولى بقيه خانوادم مثلا من يكى ازشون دورم وقتى ميرم اونجا مثل پروانه دور من ميچرخن و كمتر به دوتاى ديگمون اهميت ميدن از وقتى دور شدم ازشون

مورد سوم ته تغارى و بچه ى وسطه، بچه ى اول اولين تجربه ى زن و مرده و خيلي عزيزه حتى بارها بابام گفته من پدر شدن و اولين بار باتو تجربه كردم. بچه ى آخرمونم كه كوچولو و خوشمزست پدر و مادر هم كه تو سن معمولا بالا هستن اون ميشه مونسشون و روش حساس ميشن نه من و شما كه دوريم ازشون اكثرا، اين وسط يه جورايي بچه ى وسط فكر ميكنه دوسش ندارن كه اين طور نيست

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️

راجع به شوهرتم به هييييچ عنوان نذار بفهمه 

زندگى هميشه گل و بلبل نيست يه روزايي هم دعوا ميشه و ممكنه خيلي حرفا و منت ها گذاشته شه دور از جون همسرتون مثال ميزنم

هميشه خوبى خانوادتونو بگين حتى به دروغ بگين انقدر بهم غذا ميدن كه ديگه دارم ميتركم

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
اره بایدداین  کارو بکنم وگرن زجر کشم میکنه این نامادری مرسی گلم برام وقت گذاشتیو مرسی از راهنم ...

فدای تو امیدوارم زودتر شرایط مناسبی فراهم بشه و کنار همسرت و نی نی شاد و سلامت زندگی کنی

عزيزم يه چيز بگم چندتا مورد دخيل هست  اولا كه خانواده ها اكثرا پسر دوستن من يه خانواده ديدم كه ...

چی بگم والا ولی بیشتر اوقات از اینک فرق میزارن من ناراحت میشم بیشتر مامانم اینجوری هسش دوست نداره مارو ببینه حتی شده من یک ماهم نیومدم ببینمشون انگار ن انگار ی زنگم نزده حالنو بپرسه باز بابام بهتره