2777
2789
عنوان

زندگی برادرم نمیخوام از هم بپاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 68 پست
نه عزیزم اصلا وابدا

سرد مزاجی به داداشت فشار آورده حتما و خیلی تاثیر داشته.

منتها قابل درمان هست.

خدا بهت خیر بده که به فکرشونی.

اگر میخوا جلو بری برا کمک داداشت هر چی از بدی زنش گفت رو باید بندازی پشت گوشت و بازگو نشه.سعی کن بی طرف صلحشون بدی مشخصه انسان شریفی هستی.

داداشتم ممکنه کسی اومده تو زندگیش این علائم شبیه این چیزاست.کسی که شرط گذاشته زنشو طلاق بده.

بهرحال زن داداشت مهریه و این چیزا داره داداشت میتونه حقشو بهش بده؟!اینارم در نظر گرفته. خدا کمکشون کنه زندگیشون عالی بشه مثل اول

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرد مزاجی به داداشت فشار آورده حتما و خیلی تاثیر داشته. منتها قابل درمان هست. خدا بهت خیر بده که ب ...

ممنون عزیزم.درست میگید منم میدونم فشاراومده اما اون پدره!بله وضع مالیش خوبه میگه مهریه رو میدم ...منم حدس میزنم کسی داره زندگیشو نابود میکنه

😶
شماهم دعا کنین

چرا براشون یه مشاوره روانپزشک خانواده پیدا نمیکنی برن پیشش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ممنون عزیزم.درست میگید منم میدونم فشاراومده اما اون پدره!بله وضع مالیش خوبه میگه مهریه رو میدم ...من ...

خدا از این نفر سوم ها نگذره.

بگو زن داداشت تلاششو کنه.

داداشتو راضی کنی بره مشاوره بزرگترین کمک رو کردی.مشاوره مذهبیم بره چون میگی مقیده بیشتر کمکش میکنن

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
خدا از این نفر سوم ها نگذره. بگو زن داداشت تلاششو کنه. داداشتو راضی کنی بره مشاوره بزرگترین کمک رو ...

اگه راضی بشه خیلی خوبه.چون بالاخره خیلی حرفا رو نمیشه به من بگن!

😶
میگم‌که خانمش میره اما خودش میگه همه حرفای مشاور رو خودمم بلدم.من دیگه حسی بهت ندارم!

ببین برادرت لج داره باخانمش

اگه  برادرتم مشکل زندگیشونو بشما گفته.

واینکه پافشاری داره به اینکه خانمش مشکل داره.شما بگو برو مشاوره بمکن ثابت کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه غرور نیست اصلا.خودمم حدس میزنم کسی ممکنه اومده وسط.ممکنه ؟ مثلا یه زن؟؟؟

دوست عزیز من برادر شما رو نمیشناسم ولی تجربه من میگه مساله به احتمال بالای نود درصد همینه این اتفاق برای خود من افتاده که میگم همسر سابقم ابتدا به ساکن اومد گفت تصمیم به جدایی گرفتم و دلایل مسخره میورد و خیلی هم پافشاری میکرد

ولی بعد از جدایی معلوم شد علتش این بوده که با یه نفر دیگه اشنا شده