2777
2789
عنوان

فانتزی هایی که توی بچگی از عروسیتون تو ذهنتون بوده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 141 پست

همیشه تصور میکردم هیچوقت ازدواج نمی کنم  

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق عروس کشون بودم وبه ارزوم رسیدم یه عروس کشون عالی

خدا روشکر واقعا هم مزه داره

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
من الانم تصورش میکنم خیلی دوس دارم😍😍😍

برنداشت😢 كلا اگه تور ميومد رو صورتم بد ميشدم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

🤣من تصورات فضايي از عروسيم داشتم 

نگرفتم اما😉

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من فک میکردم عروس باید خودشو بگیره ولی خودم توعروسیم نیشم تا مهره های کمرم باز بود

خدایااااااا

منعروس خنده رو خیلی میدوست

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

ماشین عروس کوپه باشه سقفشو باز کنی بعد حجاب مجابم نداشته باشم دست گلمو هی تکون بدم بقیه ام بوق بزنن😁😁😁😂😂😂😂

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

همش فکر میکردم منو با کالسکه میارن دمه در قصر داماد ارواح عمم😅😅😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من همش تصور میکردم عروس شم چادرمو بکشن رو سرم داماد دستمو بگیره خخه

نمیدونستم دیگه الانا چادر ک سهله شنل هم سر نمیکنن

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات