2777
2789
عنوان

فانتزی هایی که توی بچگی از عروسیتون تو ذهنتون بوده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 141 پست
لباس عروسم رو که اندازه پهنای یه فرش پف داشت تا چند روز میپوشم و اسم شوهرمم پرویزه     ت ...

یعنی ترکوندی تو یه نفر ما رو

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
من ک میفهممتو.۳سال ازدواج کردم عروسی برادر شوهرم گفتم چی میشد برا منم عروسی میگرفتین؟برادر شوهرم مثل ...

ببخشید خاک تو سر برادرشوهرت بکنن دیگه آدم حسابش نکن... شعور ازش می چکه.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید خاک تو سر برادرشوهرت بکنن دیگه آدم حسابش نکن... شعور ازش می چکه.

منکه بخشیدمش ولی یاد گرفتم دگ پیش کسی از حسرتام نگم چون کسی  جای من نیس ک بفهمه پس قضاوت اشتباه میکنه🤐

عاره خداروشکر تو دوسه سال اینقد قیافم عوض شد که همه دوستام فک کردن عمل کردم دماغم یهو خودبخود تبدی ...

از ته دلممم ارزووو میکنمم همیشهههه شاددد و خوشبخت باشی

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
فقط 5 شش سالم بود   تازه بعد اینکه عروسیمون تموم میشد من هر روز لباس عروسم رو میپوشیدم و با پ ...

باور کن اعجوبه ای😍😍😍😍