2777
2789
عنوان

فانتزی هایی که توی بچگی از عروسیتون تو ذهنتون بوده بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 141 پست
میدونی اصلا دلم نمیخواد کسی بفمه حسرت به دلم

من ک میفهممتو.۳سال ازدواج کردم عروسی برادر شوهرم گفتم چی میشد برا منم عروسی میگرفتین؟برادر شوهرم مثلا تو شوخی برگشت گفت عقده ای !!!!!بغضم گرفت خیلی سخت بود دگ پیش کسی نمیگم ک دوست داشتم ک عروس شم

خاک تو سرم از بچگی منحرف بودماا همش از اون لحظه ک عروس داما میرن خونه خودشون شب عروسی خوشم میومد ک م ...

خخخ

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ک میفهممتو.۳سال ازدواج کردم عروسی برادر شوهرم گفتم چی میشد برا منم عروسی میگرفتین؟برادر شوهرم مثل ...

بگردم بعضی ها شعور ندارن

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
عاره خداروشکر تو دوسه سال اینقد قیافم عوض شد که همه دوستام فک کردن عمل کردم دماغم یهو خودبخود تبدی ...

خدا رو شکر

امشب فهمیدم آرایشگرم ک همکلاسمم بود فردا عروسیشه ۱ساله ک طلاق گرفته عروسیه تو بهترین تالار .دوباره ع ...

ان شاءالله همه عروس دامادا خوشبخت بشن

یه لباس عروس پفی یه عروسی مفصصصصل شوهر خوووب  که اصلا عروسی نگرفتن واسم  و یه شوهر مزخرف ...

آحی عزیزم...

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.
میتونی کسیرو دعوت نکنی فقط برو اتلیه عکس بگیر برای خودت نگه دار 

هعی خواهر مشکل یکی دو تا نیست همسرم این چیزا رو سوسول بازی میبینه

چی بگم اگه میتونی راضیش کن بهر هال همیشه که ادم واسه این چیزا زوق ندارکه

عزیزم ممنونم از همدلیت ولی همیشه تو زندگی یه چیزایی هست که آدم بهش نمیرسه

خدا زو شکر شوهرم آدم خوبیه