2777
2789
عنوان

چطوری ب شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا.  راحت بگو قبول نشدم. منم راحت گفتم دکترا قبول نشدم. با وجود اینکه همه امیدوار بودن. اصلنم ...

اخه روم نمیشه😭

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
راست میگی😁👍 شاید حکمتی توش بوده استارتر ،سخت نگیر😘

😁😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
راست میگی😁👍 شاید حکمتی توش بوده استارتر ،سخت نگیر😘

کاش قبول میشدم و مرخصی میگرفتم😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
تا دیدیش بزن زیر گریه خودش میفهمه 

😂😂😂😂👍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

هم بارداری هم میخوایی بری دانشگاه؟😐

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
بگو خودش جوابو نگاه کنه ب تو بگه،بگو طاقتشو ندارم خودت ببین بهم بگو خیلی ام هیجان داشته باش، اینطوری ...

وای وای خ خرد میشم😭😭😭

عح از خودم متنفرم

😭😭

بگو بالاخرهههه قبوول نشدمممم😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مهم کنکور زندگیه که قبول  شدی😉😉

کنکور زندگیمم ی چیز تو مایه های ارشدم بود😂

بشین گریه کن گفت چیشده بگو قبول نشدم حالا مجبوره آرومت کنه تو هی بگو نههه من خیلی بیچاره ام😂😂😂🤣

تو نتایج رتبه ها این کارو کردم اخه

تازه بدختی اینجاس ک گریمم نمیاد