2777
2789
عنوان

چطوری ب شوهرم بگم؟

795 بازدید | 52 پست

خیلی امید وار بود. همش میگف بهت اطمینان دارم

اما من نتونستم. جوابای ارشد امروز اومد و من قبول نشدم😑 حالا نمیدونم چطوری بهش بگم😑 از صبح منتظره جواباس😭

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

حامله حامله  درس خوندنت چیه😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حامله حامله  درس خوندنت چیه😁😁😁

همین برام درده

حالا حامله حامله ی سال دیگ باید درس بخونم

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
تا دیدیش بزن زیر گریه خودش میفهمه 

خونست

ی کوچولوعم قهریم😭

وا. 

راحت بگو قبول نشدم.

منم راحت گفتم دکترا قبول نشدم. با وجود اینکه همه امیدوار بودن. اصلنم واسم مهم نبود. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
حامله حامله  درس خوندنت چیه😁😁😁

راست میگی😁👍

شاید حکمتی توش بوده استارتر ،سخت نگیر😘

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بگو خودش جوابو نگاه کنه ب تو بگه،بگو طاقتشو ندارم خودت ببین بهم بگو خیلی ام هیجان داشته باش، اینطوری شوهرت دلداریت میده😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

مهم کنکور زندگیه که قبول  شدی😉😉

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بشین گریه کن گفت چیشده بگو قبول نشدم

حالا مجبوره آرومت کنه تو هی بگو نههه من خیلی بیچاره ام😂😂😂🤣

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
به شوخی بگو قبول نمشدم امیدت  به فنا رفت

اینجوری بگم خ ناراحت میشه

میگه برات اهمیت نداره

همین برام درده حالا حامله حامله ی سال دیگ باید درس بخونم

اووووه  عجب حوصله ای

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)