2777
2789
عنوان

چطوری ب شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا.  راحت بگو قبول نشدم. منم راحت گفتم دکترا قبول نشدم. با وجود اینکه همه امیدوار بودن. اصلنم ...

اخه روم نمیشه😭

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
راست میگی😁👍 شاید حکمتی توش بوده استارتر ،سخت نگیر😘

😁😁😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
راست میگی😁👍 شاید حکمتی توش بوده استارتر ،سخت نگیر😘

کاش قبول میشدم و مرخصی میگرفتم😑

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
تا دیدیش بزن زیر گریه خودش میفهمه 

😂😂😂😂👍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

هم بارداری هم میخوایی بری دانشگاه؟😐

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
بگو خودش جوابو نگاه کنه ب تو بگه،بگو طاقتشو ندارم خودت ببین بهم بگو خیلی ام هیجان داشته باش، اینطوری ...

وای وای خ خرد میشم😭😭😭

عح از خودم متنفرم

😭😭

بگو بالاخرهههه قبوول نشدمممم😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مهم کنکور زندگیه که قبول  شدی😉😉

کنکور زندگیمم ی چیز تو مایه های ارشدم بود😂

بشین گریه کن گفت چیشده بگو قبول نشدم حالا مجبوره آرومت کنه تو هی بگو نههه من خیلی بیچاره ام😂😂😂🤣

تو نتایج رتبه ها این کارو کردم اخه

تازه بدختی اینجاس ک گریمم نمیاد