2777
2789

بچه ها من دفترچم برای نیروهای مسلحه هم زمانی که مجرد بودم بخاطر کار بابام هم حالا بخاطر کارشوهرم که نظامین حالا نیروهای مسلح هم درمانگاه و بیمارستان زیاد دارن که با دفترچه ما ویزیت کمتری میگیرن حالا مشکل منم اینه الان چند ماه هست مادرشوهرم هروقت میخواد خواهرشوهرمو ببره دکتر با دفترچه من میرن چون عکسم مال زمان دبیرستانیم هست میگه قیافتون زیاد فرق نداره کسی تشخیص نمیده حالا ببینید اون درمانگاها چقدر نفهمن که هیچ نگاهی به مشخصات و عکس نمیکنن نمیبینن نوشته متاهل درصورتی که اون دختر۱۳،۱۴سالس حالا این به کنار ماشالا هرماه دوسه بار این میره دکتر یه بار دلش درد میکنه یه بار سرش یه بار جای دیگش یا سونوگرافی میره یا ازمایش میده بعد مشکل اصلیم وقتی میان دفترچه رو میبرن میذارن تو اتاق خودشون دیگه پس نمیدن حالا من سری قبل میخواستم ازمایش برم بدم مجبورشدم برم در خونشون که دفترچمو بگیرم حالا گیر داده براچی میخوای ازمایش برای چی فلان باز فرداش پدرشوهرم اومد دم خونه دفترچمو برد الان ۲هفتس اصلا نمیگن بریم بدیم منم شاید دوست نداشته باشم یه وقت میخوام برم دکتر به اینا گزارش بدم حالا چندروز پیش مادرشوهرم میگه میخوام دندوناشو ارتودنسی کنم بیرون گفته ۵ میلیون با دفترچه شما ۳ تومن گفتم از دفترچه تو استفاده کنم منم گفتم یه وقت متوجه بشن دیگه دفترچمو باطل میکنن فلان میگه والا تاحالا اصلا دکترا اینا نگاهی نمیکردن بفهمن ،من دلم نمیخواد اه اه اه 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

خب از اول بابش نمیکردی که تو این شرایط قرار نگیری 

کار درستی نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بده عکس جدید بزنن خب دیگه کاری نداره عکستم حسابی واضح بگیر معلوم باشه

فعلا دفترچم برگ داره البته اینا هرروز میرن دکتر فکر کنم زودی تموم شه خودمم تو فکرشم

ببین حکم شرغیشو بپرس بهس بگو ک حرامه

میگم که اهمیت نمیدن میگن نه از حقوق پسرمون کم میشه

هروقت اومدن بگو تموم شده باید ببرم تمدید و هی بگو هنوز نبردم تا خودشون متوجه شن

وای چقدر ساده ای بابا اون سری همینجور شد هرروز زنگ میزدن تا شوهرم مجبور شد ببره بده

فعلا دفترچم برگ داره البته اینا هرروز میرن دکتر فکر کنم زودی تموم شه خودمم تو فکرشم

حتی اگ برگم داشته باشه عوض میکنن من دفترم برگ داشت ولی رفتم عوض کردم 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍