2777
2789
عنوان

زمان انجام لقاح وتاثیرات

230 بازدید | 16 پست

سلام بر همگی دوستان من تازه متوجه شدم باردارم ووقتی حساب کردم زمانشومتوجه شدم که روزقمردرعقرب بوده لقاح عیدقربان انجام شده شماهم شنیدیدکسانی که لقاحشون درعیدقربان هست بچشون لب شکری میشه؟؟خیلی به دلم بداومده خیلی نگرانم واصلایادم نبوده روزقمردرعقربع مکروهه اگرکسی اطلاعاتی داره لطفاراهنمایی کنه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زود بارداريتون مشخص شده 🤔

نه عزيزم صدقه بده هيچي نميشه به اميد خدا

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
چقدر زود بارداريتون مشخص شده 🤔 نه عزيزم صدقه بده هيچي نميشه به اميد خدا

اره عزیزم دقیقاشب25ام بود الان که دارم تقویم.میبینم قمردرعقرب بوده و31ام هم عیدقربان روح وروانم ریخته بهم

اره عزیزم دقیقاشب25ام بود الان که دارم تقویم.میبینم قمردرعقرب بوده و31ام هم عیدقربان روح وروانم ریخت ...

صدقه بده و بچتو بسپار دست خدا انشالله صحيح سالم بغلش ميكني

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
خداوکیلی هنوز نمیدونید لب شکری بودن اتفاقی نیست و ارثیه ؟

عزیزم الان که داشتم سرچ میکردم لب شکری نبود4انگشتی یا6انگشتیه عیدقربان خیلی نگرانم دعاکنیدبرام