من خانواده ی عالی همسر عالی دارم ولی بابام خیلی بد اخلاقه قبلا هم خیانت کرده به مامان دسته گلم ده سال پیش، بعدش بهتر شد ولی الان دستش هم خالی شده همش غر میزنه، بداخلاقه روی خوش نداره، مهمونی و عروسی و ولیمه همه رو از دماغمون میاره الان من باردارم شب خوابیدم خونه مامانم دعوا کرد با مامانم منم هرچی ک تو دلم بود بهش گفتم و گفتم برای ما پدری نکردی اونم گفت فردا ک رفتی نیا منم گفتم بدرک هرجا برم از اینجا بهتره، الان دلم داره میترکه اشکام بند نمیاد
دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار خوبی کردی گلم نباید تو دلت نگه داری پدر منم سالها پیش به مادر خیانت کرد چقد که مامانم رو ...
آره دیگه چقدر سکوت کنم کل بچگی و نوجوانیم ک با دعوا و کتک کاریش رفت الانم ک مثلا آدم شده باید ب اخلاق گندش بره؟ انصافه آخه، ببخشید ولی بابا تونم جواب کارشو گرفته کاش حداقل بدونن
دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.