2777
2789
عنوان

هعییی وای چه کنم

110 بازدید | 17 پست

این خاتواده شوهر من از عید سراغی از من نگرفتن نه زنگی نه دعوتی نه چیزی و ما عقدیم و فاصلمون خیلیی کمه ولی خانواده من عید دعتوشن کردن ولی اونا حتییی منو دعوت نکردن و اخرین باری که دیدمشون یه عالمه تیکه انداختن و نامحسوس بهم حرف زدن ۱ ساله و نیم عقدم یکبار دعوت نکردم حتیییی عید امسال عیدی هم ندادنن و دعوت نکردن

یلدا چکار کنم خودم میگم اگه نیان دیگه همهه چی تمومه فقط شوهرم بقیه رو نمیشناسم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

دعوت نمیخواد خودت برو

یکبار فقط رفتم چون خانوادم رته بودن جایی تنها بودم مادرش یه عالمه غر زد که من خسته ام نمیتونم مهمون داری کنم شرمنده دعوتت نمیکنم چدن نمیتونم اگه میخواستن من برم میگفت عزیزم اینجا خونه خودته بیا پدرشم میمونه تو اتاق بیرون نمیاد تا من برم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو برو برات مهم نباشن تو به خاطر شوهرت میری خونه شوهرت خونه تو هم هست

شوهرم دوس نداره میگه دوس ندارم بیای بی احترامی ازشون ببینی

خب من مجردمیعنی خانواده ی شوهرت مخالف ازدواجتون هستن ؟

خب میدونی که

اره خیلی

خب چرا اينجوري ان؟فقط با تو؟يا كلا مدلشون دوري و دوستيه مثلا؟اگه مدلشونه سخت نگير. اگه همسرت خوب و ق ...

مریضن

عروس یا دومادی ندارن خیر سرم تک عروسم

نه مادر با خانواده خودش خورشتیه شدید

چي بگم والله. از مشاور هم كمك بگير. كمكت ميكنه درست تصميم بگيري

برم جیبمو مشاور بزنه تهش بگه تو برو اونا نمیفهمن

عجیبه شوهرت این حرفو زده مگه خانواده شوهرت با ازدواجتون مخالف بودن؟

چون دیده خودش رفتارشونو پای سفره من تازه عروس بودن مادرش و پدرس به اون یکی مهمونه که مدام خونشونه تعارف میکردن منم که هر بودم

بله خبرشون مخالف بودن الان اگه ما تحمل نمیکردیم ۴ بار جدامون کرده بودن