2777
2789
عنوان

هعییی وای چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 19 پست
ديگه حالا اگه طرز تفكرت اينه كه مشاور جيبتو ميزنه من ديگه حرفي ندارم. خوشبخت بشي

مشاوری که برای حل مشکل متقاضیش زمان تعیین کن و بعدش بگه عع خب ۶۰ دقیقه شد بقیش برای جلسه بعد یعنی جیبتو زده مسیله ای که باز مونده هنوز و فقط تو گفتی اون شنیده وقتی نشدهب رای ادامه

ممنونم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

مشاوری که برای حل مشکل متقاضیش زمان تعیین کن و بعدش بگه عع خب ۶۰ دقیقه شد بقیش برای جلسه بعد یعنی جی ...

تمام روزش رو كه نميتونه واسه مشكلات بزرگ ما بذاره.

زمان ميبره خب.

طرف وقتشو كه مفت نياورده.

درسشو خونده. تجربش رو داره.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دیده خودش رفتارشونو پای سفره من تازه عروس بودن مادرش و پدرس به اون یکی مهمونه که مدام خونشونه تع ...

پس از این که اینجور رفتار میکنن واقعا براشون متاسفم که انتخاب پسرشون احترام نمیزارن .کمتر رفت وآمد کن تا انشالله بری سر زندگیت

پس از این که اینجور رفتار میکنن واقعا براشون متاسفم که انتخاب پسرشون احترام نمیزارن .کمتر رفت وآمد ک ...

فعلا که قطع ارتباطیممم کاملل فک کنم جایی ببینن منو حتی روشونو برگردونن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی