2777
2789
عنوان

بابام خیلی بد اخلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 43 پست

کاری ب خوب و بد کارتون ندارم .ولی وقتی نباشه دگ هیچ کدوم بدی هاش یادت نمیاد منم میگفتم بابا و سال تا سال نبینم دلم تنگ نمیشه اما الان اسمش میاد اشکم می‌ریزه ‌خیلی زود می‌گذره رفقا کاری نکنین بعدا پشیمون شین چ ایشون چه هر کسی و نسبتی.بدجوری دلم گرفته از بی پناهی با اینکه چند ساله مستقلم و ازش جدا بودم با اینکه همیشه خودم پناه خودم بودم💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بداخلاقي خيلي بده خيلي پدر منم يه خورده عصبي بود و خيلي بعضي وقتا داد و بيداد ميكرد ولي كلا يه جوري ...

بخدا اولین باره جوابشو دادم اونم ب طرف مامانم اومد فکر کردم میخاد بزنتش ترسیدم خودمم حاملم منم کنترلم از دست دادم هرچی تو دلم بود گفتم اونم گفت دیگه نبینمت منم گفتم بهتر گفت صبح رفتی نیا منم گفتم ب درک

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
کاری ب خوب و بد کارتون ندارم .ولی وقتی نباشه دگ هیچ کدوم بدی هاش یادت نمیاد منم میگفتم بابا و سال تا ...

آره ولی یجور نشه ک آدم ب مردنش راضی شه، منم دوسش دارم احترام میزارم ولی اینبار خیلی زور گفت زورم اومد

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
البته پدر من به شدت خوش قلب و مهربونه وهميشه ميخواد بعدش با محبتاي بيجا جبران كنه ولي وقعا دل كه شكس ...

دقیقا امشب دلم شکست

ببینید خانما یه کم بیایید حق رو به پدرها هم بدیم شاید یه چیزایی هست که بعدا تو زندگی متوجه اونا میشیم یه حرفهایی رو میشنویم ولی از واقعیتها خبر نداریم تو باغچه ی پدرومادر دنبال کرم نگردین اونا هم زندگی خودشون رو دارن ومثل ماها همدیگه رو دوست دارن بیتیین مواظبشون باشیم وای اگه بدونی بابات بعد تو چی کشیده وقتی از زبون بچه اش تحقیر شده .نمیدونی 

ببینید خانما یه کم بیایید حق رو دانبه پدرها هم بدیم شاید یه چیزایی هست که بعدا تو زندگی متوجه اونا میشی ...

بجهنم خب یکم ب خودش بیاد خسته نشد از بس به همه چی گیر دات همه جا کوچیکم کرد، ما حق زندگی نداریم یعنی

آره دیگه چقدر سکوت کنم کل بچگی و نوجوانیم ک با دعوا و کتک کاریش رفت الانم ک مثلا آدم شده باید ب اخلا ...

دوستم فقط یه چیزی  بهت میگم از من به تو نصحیت 

منم با  پدرم سر مادرم خیلی دعوا میکردم ولی پدرم از دستم عصبانی میشد حقم داست هیچ وقت طرفشو نمیگرفتیم  ولی پدرم  بعداز مدتی وقتی میرفتم اونجا با گشاده روی ازم استقبال میکرد 

الان پدر عزیزم زیر خاااک  کااااااااش فقط یک دقیقه میدیدمش و تمام وجودش رو غرق بوسه میکردم 

اگه بدونی چقد دلم  گرفته واسه پدرم 

عزیزم بزار مثل من پشیمون نشی

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
دوستم فقط یه چیزی  بهت میگم از منم م من به تو نصحیت  منم با  پدرم سر مادرم خیلی دعوا میکرد ...

خدا بیامرزتش ایشالا گلم، منم همیشه احترام میزارم بهش محبت میکنم ولی منم آدمم یا کم میارم

خدا بیامرزتش ایشالا گلم، منم همیشه احترام میزارم بهش محبت میکنم ولی منم آدمم یا کم میارم

مرسی عزیزم 

خوب کاری میکنی   بخدا من وقتی یاد کارام میفتم   میخوام بمیرم 😢😢

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده