2777
2789
عنوان

بابام خیلی بد اخلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 43 پست
چقدر باید گوش ب خودخواهیش بدیم مگه مامانم آدم نیس خب

من کاملا درکت میکنم کار خوبی کردی

منم همیشه حرفامو میزنم شاید یه درصد روش اثر گذاش

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار خوبی کردی گلم نباید تو دلت نگه داری پدر منم سالها پیش به مادر خیانت کرد  چقد که مامانم رو ...

آره دیگه چقدر سکوت کنم کل بچگی و نوجوانیم ک با دعوا و کتک کاریش رفت الانم ک مثلا آدم شده باید ب اخلاق گندش بره؟ انصافه آخه، ببخشید ولی بابا تونم جواب کارشو گرفته کاش حداقل بدونن

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
عین بابای من اصلا ماهارو دوس نداره یه قرون میداد همیشه میزد تو سرمون

این فقط پول میده، الانم ک نداره ک بده بعضی روزا خوب بعضی روزا افتضاح

دختر خوشگلم ملودیه مامان اینجا همه منتظرن قدم سر چشم ما بزاری و بیای بغلمون 😍 عاشقتیم مامان جون 😍
پدری که خیانت کنه حالا بعد سالها غر هم بزنه و دعوا کنه خیلی پررو هست بیچاره مامانت که همچین آدمی ر ...

بخاطر ما موند جوونیش و گذاشت تا آخر عمر مدیونشیم

برو شكر كن شوهرت خوبه 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
بابای منم خیانت کرد و کلا آدم بددهن و رن بازیه

خدا هدایتشان کنه چرا درست نمیشن اخه

پدر من نیز هم😔 خدا به راه راست هدایتشون کنه خوش به حالت که ازدواج کردی من مجردم    

ایشالا یکی مثل شوهر من نصیبت بشه

بداخلاقي خيلي بده خيلي

پدر منم يه خورده عصبي بود و خيلي بعضي وقتا داد و بيداد ميكرد ولي كلا يه جوري تربيتمون كرده بود كه هيچوقت جيكمون هم در نميومد

البته الان خيلي خوب شده و پشيمونه ولي فايده اي نداره از نظر من

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  
حالا فردا شما میری سر خونه زندگیت.تلافی حرفای شما رو سر مادر بنده خدات در میاره.

بیخود میکنه با این حرفایی ک من زدم باید آب شه بره تو زمین