2777
2789
عنوان

ب فکرم زده بود شب بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست
تل داری؟؟؟میشه راهنماییم کنی؟؟؟پیش دکتر نمیرم....خدا خیرت بده

مطالبی که برات گذاشتم نوشته ی یکی از کاربرا بود

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."

اینم تنفسای موقع زایمان که به من خیلی کمک کرد و الحمدالله زایمان سریع و راحتی داشتم:

تنفسهای موقع زایمان:
تنفس اول از ابتدای بازشدن دهانه رحم تا 5 سانت استفاده میشه که دم و بازدم شکمیه به اینصورت که هوا رو عمیق با بینی میدی تو ریه هات و با دهان بصورت بازدم میدی بیرون که ساده ترین شکل تنفسه..
تنفس دوم که معمولا"از8-5 سانت بکار میاد و به اینصورته که دم رو بصورت منقطع و تیکه تیکه میدی تو و بازدم رو بصورت عادی با دهان میدی بیرون..مثل حالت گریه کردنه..و این نوع تنفس کمک میکنه که درد رو کنترل کنی و فشار رو از پایین بسمت بالا هدایت کنی..
تنفس سوم که برعکس دومیه و مال 9-8 سانت به بعده دم رو عمیقا"میدی تو و بازدم رو بصورت فوت کردن شمع میدی بیرون..و هربار تعداد فوت ها رو زیادمیکنی..باراول یه بار بار دوم دوبار و الی آخر..تاجایی که واست امکان داره و نفست کشش داره..خوبی این تنفس هم اینه که زمانی که دهانه رحم به 9-8 سانت رسید و درد و فشار هم به اوج خودش رسید و بقول پزشکا و ماماها فقط یه لبه مونده که فول بشین و به 10 سانت برسین وقت زور زدن میرسه و شما با این تنفس درد و فشار رو از بالا به پایین هدایت میکنین همینطور سربچه خیلی سریعتربه پایین کشیده میشه و از لگن و رحم درنهایت خارج میشه..
حتی اگه موقع دردا نتونستین خوب تمرکز کنین یا فراموش کردین میتونین فقط از تنفس اول یعنی دم و بازدم شکمی استفاده کنین..اونم تو حفظ آرامشتون خیلی موثره..

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله زایمان خوب و به موقع وراحتی داشته باشی.

و بزودی نی نی گلت تو بغلت باشه