2777
2789
عنوان

ترس از تنها گذاشتن همسر !

1008 بازدید | 63 پست

تاپیک یکی از بچه ها به اسم دنیای تلخ رو خوندم، شوهرش استاد دانشگاهه و خیانت کرده. بین کامنت ها یه نفر دیگه هم بود که شوهرش استاد بود و خیانت کرده بود. یکی از دوستان خودمم شوهرش استاد بود و خیانت کرد و دوستم رو طلاق داد و رفت با دانشجوش ازدواج کرد.

شوهر منم استاده، محل تدریسش هم یه شهر دیگه ست. الان چنان ترسی به جونم افتاده که نمیدونم چیکار کنم .. قبل از نوشتن این پست بهش زنگ زدم، تابستونا خونه ست. گفت دکتر فلانی اومده پیشم. قلبم وایساد :/ گفتم چرا نگفتی مهمون دعوت کردی و .. دیدم خیلی پشت تلفن نمیخواد توضیح بده خدافظی کردم و مسیج داد که "بخدا نه صبح بهش گفتم بیاد."

الان من با این حجم استرس چه کنم ؟؟ از طرفی چجوری زندگی کنم که از این اتفاق ها برام نیفته :((((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من ۲۰ سال استاد یه دانشگاه ۱۰۰۰ کیلومتر دورتر از ما بود. مامانم یه بارم شک نکرد. انقد تحت فشار میذارید و کنترل میکنین اونام اذیت میشن. خیانت چیزی نیست پنهون بمونه شمام خیلی کنترل نکنی اگه خدایی نکرده خیانت کنه میفهمی

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

عزیزم فکرتو منفی نکن.مثبت فکر کن .همیشه به هر چی فکر میکنی اتفاق میافته این قانون جذبه پس به چیزای مسخره و منفی تو زندگیت فکر نکن.همیشه فکر کن که اون باید بترسه تورو از دست بده

روزای کاری نمیذارم شب اونجا بمونه. 4 ساعت راهه ولی هر روز میره و برمیگرده. 

فکروذکرت همسرت باشه دوستش داشته باش براش آیةالکرسی بخون شیطون به همه نزدیکه....چه استاد دانشگاه چه کارگر ....

شرایط شما سخت تره

اینقدر فکرای بد نکن. چون شوهرت هم متوجه این ترس تو میشه. و خدا نکنه این مردا بدونن زنشون ترس از دست ...

فکر کنم امروز یکم ناراحت شد :/ آخه خیلی هول شدم وقتی گفت مهمون داره.

بابای من ۲۰ سال استاد یه دانشگاه ۱۰۰۰ کیلومتر دورتر از ما بود. مامانم یه بارم شک نکرد. انقد تحت فشار ...

پدر من استاد نبود ولی شغل ماموریتی داشت. مامانم حتی یه بار بهش شک نکرد و همیشه در صلح و دوستی زندگی کردن.