2777
2789
عنوان

ترس از تنها گذاشتن همسر !

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 63 پست
بنده خدا بسیار موجه و متینه. اینقدر که به اون اعتماد دارم به خودم ندارم. ولی این جور پست ها آدم رو ا ...

اصلا این پستارو نخون.واسه چی اتفاقات بد زندگی رو دنبال میکنی ؟بیخیال بابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا این پستارو نخون.واسه چی اتفاقات بد زندگی رو دنبال میکنی ؟بیخیال بابا

داشتم تفریحی میخوندم تا جایی که گفت شوهرش استاده، دیگه استرس گرفتمممم

ولی درست میگی .. اصلا پست های منفی رو نباید باز کنم

من ب عنوان یه شاگرد میگم ک هر جور استادی رو دیدم 

یکی بود اختلاف سنیش با ماها ک شاگردش بودیم ۱۲ سال بود فوق العاده خوش برخورد شوخ خندون کلا جو کلاس عالی بود با همه خیلی زیاد بگو بخند و خنده داش وقت و بی وقتم میگف اگ کار داشتین میتونین پیام بدین 

متاهلم بود همسرشون فوق العاده بهشون اعتماد داش میگف پیام هاتونو میبینه من دستم ب دخترم بند باشه میگم اون براتون تایپ کنه کلا یجور اون مرد با دخترا رفتار میکرد من اگ جای زنش بود قطعا باید شغلشو عوض میکرد 

ولی یه استادم بود از بابای من کمتر از ده سال کوچیک تر بود😓 فوق العاوه چشم هیز ببخشید لاس زن قهاااار و مخ زن خیلیم بی ریا و خیلی چیزارو خنده خنده جلو دخترا میگف همش هم حرف پشت سرش بین بچها بود

پس فقد و فقد بستگی ب همسرتون داره ک چقدر تونسته اعتماد شمارو جلب کنه و خودشون چقدر ثبات شخصیت داره 

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
فکر کنم امروز یکم ناراحت شد :/ آخه خیلی هول شدم وقتی گفت مهمون داره.

اونم بچه نیست متوجه میشه. 

اینو بدون یه ادمی بخواد خیانت کنه اینکارو میکنه و قطعا هم رسوا میشه. 

ما فقط میتونیم زندگیمون رو گرم نگه داریم و بهشون اعتماد داشته باشیم تا لااقل ذهن خودمون ارامش داشته باشه. در آخر هم میسپاریمشون به خدا.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
من ب عنوان یه شاگرد میگم ک هر جور استادی رو دیدم  یکی بود اختلاف سنیش با ماها ک شاگردش بودی ...

دقیقا ..

من خودمم در حال کارای دفاع ارشدمم. همه جووور استادی توی دانشگاهمون داریم.

عزیزم اولا اگه مردی اهل خیانت باشه جلو چشمتم کارش و میکنه...دوما اگه بخوای مثلا با تنها نذاشتن و چسبیدن ب شوهر نذاری ی عده شوهر دزد مخشو بزنن مگه تا کجا میتونی بچسبی بهش؟؟مثلا تو کلاساشم میتونی بری بشینی؟اصلا ی کاری کردی دور تدریس و خط کشید بعدش چی؟سر هر کاری بری ممکنه یکی سر راهش قرار بگیره...ادم باید ذاتش درست باشع...من اعتقادم بر اینه یا ب طرفت اطمینان داری یا نداری اگه داری ک تعقیب و چک کردن و این حرفا نیاز نیس اگه نداری ک فاتحه اون رابطه خوندس ولی تاثیر تاپیکای خیانت نی نی سایت و منکر نمبشم همین دیشب من خسته بودم خوابم می اومد همیرم دوبار اومد گف در اتاق خواب و ببندم راحت بخوابی(خودش داشت برنامه سیاسی میدید)گفتم نه خواستم میلندم گف مگه خوابت نمیاو موبایل چیه دستت حلاصه من خوابم گرفته بود ک متوجه شدم همسرم در و بست چراغا رم خاموش کرد و صدای تی وی هم بسیار کم خواب از سرم پرید این سوال پیش اومد ک چرا؟؟؟خیلی با خودم کلنجار رفتم بلاخره طاقت نیاوردم پا شدم رفتم ب بهونه باتری گوشی تو حال دیدم بنده خدا جلو تی وی دراز کشیده از خستگی(حالا ی بارم هوای منو داشت من شک کرده بودم)گفتم تو ک خسته ای چرا نمیخوابی گف گرممه خوابم نمیبره گفتم جلو تی وی خوابم ببره ...و من خجالت زده از فکر خرابم...حالا زیاد فکر نکن عزیزم همه مردا هم بی جنبه نیستن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

تو با وسواس فکری میتونی شوهرت رو به سمتی بکشونی که اگر حتی خیانت توی مخیله ش هم نباشه به سمتش سوق پیدا کنه این مشکوک بازیا چیه در میاری

اولا اگر عقدین که هیچی ولی اگه عروسی کردید شوهرت رو تنها نذار نه برای اینکه جلوی خیانتشو بگیری نه 

چون احساس خلاء عاطفی و مهم نبودن میتونه باعث بشه که همسرت فکر کنه توی اولویت اول تو نیست و این خیلی برای سلامت رابطه خطرناکه

دوما دیگه ازش توضیح نخواه و نذار آش نخورده و دهن سوخته بشه نذار فکر کنه الان اگر خانمم بفهمه پدرمو در میاره اینجوری کم کم چیزای کوچیک رو که سرش حساسیت بیخود داشتی رو مخفی میکنه و مخفی کاری رو یاد میگیره با همین فرمون میره جلو و دیگه از اینکه یه سری مسائل رو بهت نگفته عذاب وجدان نمیگیره  همین میشه که راه برای مخفی کردن موارد بزرگتر براش ساده میشه و پتانسیل خراب کاری توش به وجود میاد

چهارما بهش بگو من بهت اعتماد دارم و مطمئنم میون هزار تا دختر باشی تک و آقا هستی و انقدر مرد و متعهد هستی که خیال من از تو راحت باشه بهش بگو اکثر همکارای تو رو که دیدم توی وضعیتی هستن که انقدر بی اخلاقی توشون زیاده که خیانت براشون مثل نقل و نباته و من تعجب میکنم چه جوری حرمت یه رابطه رو به گند میکشن یکی نیست بهشون بگه تو اگر گله ای به رابظه خصوصیت با همسرت داری اونو حل کن اگه حل نمیشه جدا شو چرا به خودت اجازه میدی به مقدس ترین حریم زندگی خودت تجاوز کنی و خیانت کنی بعد هم بگو من موندم اون خانم هایی که خیانت میبین چه جوری توی اون زندگی میمونن؟ چی باعث میشه که یه زن حاضر بشه با همچین آدمی یک نفس اضافه تر زندگی کنه؟ خط قرمز یه زندگی مشترک همین خیانته اولین اشتباه مساوی آخرین اشتباهه الان اگر خدای نکرده خدای نکرده من بخوام یه نظر اضافی تر به یه نامحرم بندازم و مثل هزاری از همکارا و دوستای خودم باشم این زندگی زندگی میشه؟ نمیفهمم چرا تعهد براشون مفهوم نداره؟ با این فیلمهای ترکی که خیانت توش زیاده مردم زیاد توی نقششون فرو رفتن و زن و مرد ضربدری به هم خیانت میکنن و… اینجوری هر حرفی که میخوای بشنوه رو بهش میگی ولی خودش رو زیر سوال نمیبری اونم باهات همراه میشه و با هم بحثو به چالش میکشید و چهار تا بد و بیراه هم اون به خیانت کارا میده و متوجه میشه کوچکترین خطایی مساویه مرگه و حجت بهش تمام میشه 

دیگه هم بی خیال فقط زندگیتو بکن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

همسر منم استاد دانشگاهه.

شغل دیگه‌ای هم داره که فقط با دخترا و خانما به واسطه کارش در ارتباطه.

اصلا بهش شک نکردم. چون پاکی و تعهدش بهم ثابت شده.

هیچ وقتم صفحه حوادث روزنامه و تاپیک خیانت و داستان‌های منفی رو نمیخونم و الکی ذهنمو درگیر نمیکنم.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
به نظرت نباید قبلش به من میگفت همکارش میاد خونه مون؟

اینکه با استرس زنگ میزنی و میگی احساس بی اعتمادی میکنه. میتونی بعدا بهش بگی کاش گفته بودی یا دوست دارم بهم بگی و از این قبیل جمله ها.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
تو با وسواس فکری میتونی شوهرت رو به سمتی بکشونی که اگر حتی خیانت توی مخیله ش هم نباشه به سمتش سوق پی ...

باید بشینم تمرکز کنم این فکرا رو از کله م بیرووووون کنم

باید بهش اعتماد داشته باشین

بی اعتمادی بهش بدترین ضربه است و انگار خودتون دارین به سمت خیانت کردن هولش میدین

بعدشم کسیکه خیانت بکنه و بره دنبال یکی  دیگه به نظر من هرچه زودتر بره بهتره