2777
2789
عنوان

ترس از تنها گذاشتن همسر !

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 63 پست

برادر شوهر منم استاد دانشگاههه

اونم خیانت کرد به زنش

اونم دور از خونه ش کار میکرد 5 ساعت فاصله داشتن

ناراحت نشی ولی شوهر  استاد دانشگاه خیلی بده. چون تو پیر میشی ولی دخترای دور و بر شوهرت همیشه جوونن و این خیلی بده اونم با اداها و اطوارهای دخترای این زمونه

خیلی سخته واقعن

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
باید بهش اعتماد داشته باشین بی اعتمادی بهش بدترین ضربه است و انگار خودتون دارین به سمت خیانت کردن ه ...

میدونی الان استرس اینو گرفتم که خودم شرایطی ایجاد نکنم که فضا برای این کار مناسب بشه !
بسکه همه به اون دوستمون میگفتن خودت مقصری و .. 

من توو فکرم بود بهش بگم اگه میخواد یه شب از سه شبی که اونجاست رو همونجا بمونه و دو شب رو برگرده. آخه راه زیاده و خیلی اذیت میشه. الان ترسیدم که اینو بگم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر شوهر منم استاد دانشگاههه اونم خیانت کرد به زنش اونم دور از خونه ش کار میکرد 5 ساعت فاصله داش ...

شوهر دوست منم همینو بهش گفته بود. که تو پیر شدی ولی زن جدیدم جوونه :|||

من چند با ردیدم دانشجوهای برادرشوهرم بهش زنگ میزنن اینقدر با ناز حرف میزنن تازه برادرشوهرم مثلن جدی و عبوسه!!!!

من چند بار شنیدم با خودم گفتم بدبخت ..... چه جوری تحمل میکنه

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
بنده خدا بسیار موجه و متینه. اینقدر که به اون اعتماد دارم به خودم ندارم. ولی این جور پست ها آدم رو ا ...

اتفاقا اشتباهت اینه که به شوهرت اعتماد داری.هیچ مرررردی در این زمینه قابل اعتماد نییییس.تنها کاری که از دستت برمیاد اینه که نگرانیت رو جلو شوهرت بروز ندی اما همیشه حواست بهش باشه توکلت به خدا باشه.عملا کار دیگه ای از دستت برنمیاد فقط خودت باید ایتقدر خوب باشی که نتونه بین تو و کسی دیگه،یه نفر دیگه رو انتخاب کنه.

پدر من استاد نبود ولی شغل ماموریتی داشت. مامانم حتی یه بار بهش شک نکرد و همیشه در صلح و دوستی زندگی ...

عزیز دلم شک بدترین آفت زندگیه. شک و کنترل... تلاش کن اینا رو نداشته باشی. ادم خائن خودش رو دیر و زود لو میده. ولی اگه تو هی بخوای شک کنی اول خودتو ازار میدی. اصلا خیانتم کنه چقد ارزش داره تو خودت رو پیر و عصبی کنی.

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
عزیز دلم شک بدترین آفت زندگیه. شک و کنترل... تلاش کن اینا رو نداشته باشی. ادم خائن خودش رو دیر و زود ...

شوهرم شوهر دوستم رو که بخاطر یه دانشجو، دوستم رو طلاق داد میشناسه. یادمه یه بار در موردشون حرف میزدیم خیلی ناراحت بود. میگفت باورش نمیشه چنین کاری کرده باشه.

میدونی الان استرس اینو گرفتم که خودم شرایطی ایجاد نکنم که فضا برای این کار مناسب بشه ! بسکه همه به ا ...

بیشتر این آقایونی که استاد درست و حسابی هستن تو وادیه دختربازی و این چیزا نیستن اخه فرصت نمیکنن چون همش باید درس بخونن مقاله بدن و سرشون حسابی مشغوله خودشون بیخطرن اما دخترای دورشون بلا هستن و به اینا گیر میدن و چراغ استادا رو روشن میکنن.

بیشتر این آقایونی که استاد درست و حسابی هستن تو وادیه دختربازی و این چیزا نیستن اخه فرصت نمیکنن چون ...

شوهر من همش سرش توو مقاله ست. دیروز که جمعه بود از 8 صبح تا 7 عصر پای مقاله بود. نهارشم 5 خورد حتی !! نیومد با من نهار بخوره گفت فکرم میپره.

شوهر دوست منم همینو بهش گفته بود. که تو پیر شدی ولی زن جدیدم جوونه :|||

ببین استارتر،خیانت اصلا به شغل مرد و اینکه با خانما در ارتباط باشه،ربطی نداره.فقط و فقط به ذات مرد مربوطه.پس استرس نداشته.من شغل شوهرم طوریه که از صبح که میره تا عصر که میاد،حتی یه خانمم نمیبینه.اما یکی از همکاراش که متاهله،دوس دخترم داره و همکارای نزدیکش میدونن.

من چند با ردیدم دانشجوهای برادرشوهرم بهش زنگ میزنن اینقدر با ناز حرف میزنن تازه برادرشوهرم مثلن جدی ...

منم وقتی می بینم با همکاراش که گاهی خانم هستن راحت حرف میزنه خوشم نمیاد ولی به هیچوجه چیزی نمیگم که حساس نشه.

بنده خدا بسیار موجه و متینه. اینقدر که به اون اعتماد دارم به خودم ندارم. ولی این جور پست ها آدم رو ا ...

عزیزم تو تایپگ خیانتا نرو من یادمه اولا اینقدر حساس شده بودم همش بابامو چک میکردم هر روز گوشیشو یواشکی که میخوابید انگشتشو میزدم تا چک کنم حتی یبار یکی زنگ زد مغازه الو کردم جواب نداد گفتم حتما یه خانومه چون من جواب دادم چیزی نگفته شمارشو برداشتم بهش هی زنگ زدم اخر خودش اومد دیدم یه پیر زن 70سالس 😑

سایت خیلی رو ادم تاثیر میزاره چه خوب چه بد شما خوباشو برو خیانتارو ول کن خودتم میگی که همسرت موجه و متینه کاری کن چشمش دنبال کسی نباشه

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم