2777
2789
عنوان

با این وضع میتونم مادر خوبی بشم ؟

186 بازدید | 20 پست

خیلی افسرده ام 

خیلی خجالتی ام و اعتماد ب نفس پایینی دارم 

شاغلم ولی اصلا با همکارام حرفی ندارم 

جز سلام و خداحافظی 

تقریبا هیچ دوستی ندارم 

حتی رفت و امدم با فامیلا خیلی کمه

همسایه هامونواصلا نمیشناسم 

در حالی ک اونا شبای ماه رمضون تا سخر با بچه ها هاشون تو کوچه میگن میخندن 

نمیدونم با این وضعیت میتونم بچه تربیت کنم؟?؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه بچه مم بهم بی محلی کنه دق میکنم 

اونم نیاد بشه قوز بالا قوز ...

اتفاقا این دوره زمونه خیلی بهتره اینجوری باشی.هر چی ب دیگران نزدیکتر باشی اعصاب خوردیاتم بیشتره. منم خیلی حوصله دیگرانو ندارم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره منم با کسی زیاد معاشرت نمیکنم، نه همسایه نه فک و فامیل نه دوست، حاشیه های زندگیمم کمتره تا اونایی که روابطشون زیاده، حوصله خاله بازی ندارم

تربیت بچه که به همسایه داری نیس شما کتابای مخصوص تربیت فرزند رو بخون تا به خوبی بچتو تربیت کنی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

قبلش یه دوره روانکاوی برو عزیرم.هیچ کدوم از این رفتارات بد نیست منم خیلی با کسی جور نمیشم یعنی پیش قدم نمیشم و با کسی صمیمی نمیشم مثلا خیلیا حتی یه ارایشگاه نیم ساعته برن دوست پیدا میکنن و زندگیشونو میگن.

اما اینکه حس خوبی به خودت نداری این بده برای مادر خوبی بودن باید از خودت راضی باشی تا به بچت اعتماد به نفس رو یاد بدی تا بتونی لذت ببری

اعصابم خورده 😠😠😠

سخت میگذره؟

😀

بچه کوچیکت چند وقتشه؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من با همکارا سلام علیکم با همکارای انم زیاد صحبت نمیکنم جیک تو جیک نمیشم.عب نداره .تو محیط کار رسمی بودن بهتره تا جیک تو جیک بودن

با فامیلامم کم رفت و امدم رفت و امادم بیشتر با برادر و مادر و پدرو ایناس.خونه دایی وخاله خودم سالی 1 بار برم.خونه فامیلای همسرمم یکی دوبار

با دوستای خانوادگیمونم سالی 3.4 بار

مام عین شما.با همسایه ها همه باهم سلام علیکیم .اصلا کاری به کار هم نداریم.منوشوهرم میگردیم میریم تفریح میریم بازار پیادهروی با خونواده ها هستیم.خیلیم راضیم...

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

من هم اصلا زیاد با کسی ارتباط ندارم 

اینجا هم که غریبم اصلا با همسایه ها رفت و آمد ندارم 

ولی احساس میکنم اینجوری بده

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
پوشک نیست؟؟ 

نه کمیاب شده

فکرشو بکنید خخخخ

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
قبلش یه دوره روانکاوی برو عزیرم.هیچ کدوم از این رفتارات بد نیست منم خیلی با کسی جور نمیشم یعنی پیش ق ...

حالا من دوست دارم با همه رفیق بشم ولی نمی تونم اینه ک عذابم میده 

ی همکارم دارم ک پشت سر من حرف و پچ پچ زیاد میکنه همه رو بر علیه من میشورونه از زبونش آسایش ندارم و چون ساکتم همه فکر میکنن حرفاش راسته .ی مدت باهاش دوست بودم میدونم پشت سر دیگران چجور حرف میزنه ..محیط کارو برام زهر میکنه😢