2777
2789
عنوان

مادر شوهر

571 بازدید | 44 پست

سلام دو سال هست ازدواج کردم تو این دوسال یه سفر ماه عسل رفتم و یه بار عید رفتم شمال الان دوباره قصد سفر داریم ولی از طرف کار شوهرم میریم من اصلا به مادر شوهرم تعارف نکردم باهامون بیاد امروز گفت حیف که دستمون به کاری بنده وگرنه باهاتون میومدیم منم گفتم اره اوجور خوش میگذشت گفت ولی شما خوب اصلا تعرفی هم نکردید منم گفتم چون از طرف شرکت اسامی رد شده بود چیزی نگفتم ولی نمیدونم چطور بهشون بفهمونم که دوست دارم سفر تنها بریم خدایی نه فقط با مادر شوهر با مامان خودمم مسافرت دوست ندارم برم البته که مامانم بنده خدا اصلا انتظاری نداره ولی چطور به مادر شوهرم بفهمونم اگه شوهرت جایی نمیبرتت به ما ربطی نداره که ببریمت خودت با مجردای خونه برو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک پدرشوهرم گف  بیا مامانت اینارو ببر سفر

شوهرم گف من حوصله خودمم ندارم 

میای تو ماشینت  بیان  

ن که من کاری ندارم

واقعا  ادم دوست داره تنها بره مگه چند بار سفر میره  حالا یبار دست جمعیش  کنن

ولی خلاصه پد همسرمن  خیلی بی ادبه

بیخیال اما خوبه سری بعد هم مادرتو ببری هم مادرشوهرتو  چه اشکالی داره البته اگه خوبه ببر

والا دوست دارم تا قبل. بچه دار شدن تنها باشیم من موقعیت شوهرم طوریه که زیاد خونه نیست نصف ماه هست نصف ماه پیشم نیست حق بده دوست داشته باشم اون تایمی که هست تنها باشیم

بگو این که سفرکاریه   انشالله توروزای اینده یه چندروز تعطیلی خوب بیفته  یه سفردیگه هماهنگ بشیم باهم بریم

اونم مادره توقع داره

اتفاقا خوشحال هم میشه

حتی اگه بعدا نرید هم بازازاین حرف خوشش میاد

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏