2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش از خوش گذشتن  و لذت مسافرت دونفره حرف بزن

هزار دفعه حرفش شده گفتم من به محمد گفتم تا اخر عمر سفارامون واسه م ماه عسلن و باید ببریم ماه عسل . خوب چطور دیگه بگم

اتفاقا مشابه مشکل شما واسه منم پیش اومد مادر شوهرم همش میگفت باهاتون بیام منم خیلی خودمو مشتاق نشون میدادم ولی به همسر حقیقت رو گفتم و همسرم از طرف خودش به مادرش گفت که میخوام تنها برم مسافرت

همسرتو بنداز جلوت واسه خانوادش بهتره

انسانم  آرزوست☃️
والا خوش به حال عروستون که انقد شوهرش به حرفشه

ولی خب انتظار داره ما هرجا میریم اونارم ببریم با خودمون.

یه بار رفته بودیم شمال خونه دوست بابام ..قیافه گرفته بود که چرا مارو نبردین😅😅

اتفاقا مشابه مشکل شما واسه منم پیش اومد مادر شوهرم همش میگفت باهاتون بیام منم خیلی خودمو مشتاق نشون ...

دارم همین کارو میکنم چند بار بحث ترکیه شد مادر شوهرم گفت اگه رفتین منم میام شوهرم با خنده گفت یه تور خوب واسه شما میگیریم یه تور خوب جای دیگه واسه خودمون ولی هنوز هم میگه

فک کن اگه همسر خودت جایی نمیبردت شاید تو هم دوس داشتی لااقل یه بار پسرت تو رو ببره .تو مادر خواهی شد و درد زایمان و شب بیداری رو خواهی چشید .ادم برا مادرش هرکار کنه کمه. اگه نیت ادم خوب باشه خدا هم براش خوب میخواد امروز مادر شوهرم از مشهد زنگ زد کلی هم ازم تشکر کرد گف از زبون خیر تو بود ک سفر نصیبم شد

حرف شوهرمو میزنی ولی من تنهایی دوست دارم 😭

دیگه شوهرتم قبل تو  پسراون مادربوده

اون مادربوده که شوهرشماروزاییده داده به شمادیگه

شماهم حتی اگه درآینده بازم قصدرفتن ندارید بازالکی بگیددفعه بعدایشالله

سیاسته دیگه....

بذارید ته دلش خوش باشه

دفعه ی بعد میگین بادوستامون رفتیم

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏