2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست

ماها کلا خیلی خود خواه شدیم.کلا هدف از افرینش رو یادمون رفته گاهی لبخند اوردن به لب یه مادر از هزار صدقه بهتره.نمیگم همیشه ولی خوب گاهی ادم میتونه یه سفر کوچک هم مادرشو ببره . دنیا همیشه اینجور نمیمونه یه روز مادر ها از بین ما میرن و ما تازه یادمون میاد چکارا ک نکردن برامون.همسر منم اصلا دوس نداره مادرش با ما بیاد با خانواده خودم راحتره ولی من تا حالا دو سه با مادر شوهرم رو بردم سفر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماها کلا خیلی خود خواه شدیم.کلا هدف از افرینش رو یادمون رفته گاهی لبخند اوردن به لب یه مادر از هزار ...

اوووکی حرف شما درست ولی منی که نصف ماه شوهرم نیست نصف ماه هست این حق رو دارم که بخوام کنارم باشه تنها باشم و تا قبل بچه دار شدن مسافرت دو نفره بریم

ب و بابا ما تا حالا نرفتیم دوتایی.شوهر خوشش نمیاد منم عاشق دوتایی رفتن.یبار ی نصف روز رفتیم ی جا ماد ...

اوووووف چققققد از این توقعات بی جا بدم میاد انگار با دوست دخترش نها بود که قیامت کرد

اوووکی حرف شما درست ولی منی که نصف ماه شوهرم نیست نصف ماه هست این حق رو دارم که بخوام کنارم باشه تنه ...

اره منم میگم که همیشه نه ولی یه بارم ببریدش بهر حال مادره .دعای مادر خیر و برکته.سلامتیه.شما همسرت دو هفته خونس هر ماه میتونید برید خوشبحالتون

همش از خوش گذشتن  و لذت مسافرت دونفره حرف بزن

منم چند بار گفتم دوتایی یچیز دیگه هست..ولی مادرشوهرم اینا چندبار ما رو همراه کردن..و دوباره هم میکنن😕😕یهو هم قسمت شدا..خود مادرشوهرم دوس نداره با کسی بره مسافرت چون مشکل داره و سخت هم هست..مخصوصا با نامحرم

اتفاقا مشابه مشکل شما واسه منم پیش اومد مادر شوهرم همش میگفت باهاتون بیام منم خیلی خودمو مشتاق نشون ...

من مادرشوهرم مریضه وقتی میبریمش جایی همه جا نمیتونه بشینه..نمیتونه راه بره..مشکل معده داره همه چی نمیخوره...همش سردشه..افسرده هم شده.حق داره..خدا کمکش کنه واسشم ناراحتم...😔😔الهی افتاده نشه..سعی میکنم بهش محبت کنم و...ما هم که یچیزی میخوریم که او دوست نداره گاهی میگه اه اینا چیه؟من میگم نمیفهمه که ما ناراحت میشیم از حرفش....هی هم میگه من اینو دوس ندارم..دخترش گاهی بهش میگه خب تو نخور بذار ما بخوریم.امان از دست ما آدما