2777
2789
ن عزيزم بعضيا مسخره ميكنن اما واقعا واقعيت داره واقعا  من اينجا هركاركنم عمم اگ دلش بخواد مي ...

حالا بگو کیه مسخره کنه....چرا در حمام نباید باز باشه

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به جن میگی از ما بهترون ؟ 

اسمشونو هی نیار به زبونت پیداشون میشه همیشه بگید ازرما بهترون من اینو از دوستم شنیدم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
چون اجنه به اسمشون حساسن قدیما مسگفتن هر جا اسمشون بیاد خودشونم میان

افرین درسته

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
چي بگم سوالي داري بپرس جواب ميدم ما بين هرچيز هم ديدم ميكم

چه کارهایی کنیم جن سراغمون نیاد...من همه اش توهم جن دارم

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
چي بگم سوالي داري بپرس جواب ميدم ما بين هرچيز هم ديدم ميكم

چجوری باهاشون رابطه میدا کرده؟ 

من تو یه کتاب خطی قدیمی خونده بودم که یک دایره با خون قربانی فک کنم باید بکشی دورت روشنم نون و نکم بذاری و یه وردی میخونی پیداشون میشه 

اول نون و نمک میخورن نمک گیر میشن بعد ک نمک گیرت شدن بهت اسیب نمیرسونن

😘واسم صلوات بفرستید😘