من 15 روزه متفورمین 500 میخورم کیستای ریز دارم و پری های نامنظم از 18 پر شروع کردم هم متفورمینو هم مدروکسی ک مدروکسی رو 5روز پیش قطع کردم از 22پری لک داشتم که تبدیل به خونریزی شد ولی با حجم خیلی کم ک مثل همیشه نبود و بعد امروز بعد 10روز قطع شد.الان تقریبا یک هفتس حالت تهوع دارم-بی اشتها شدم شدیدا-نفخ والبته گلاب بروتون یبوست شدید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواصیت متفورمین همینه البته تا یکی دو هفته بعد بعدش عادی میشه و بشدت اشتها رو کم میکنه اتفاقا متفورمین ک میخوری بیرون رویت خوب میشه البته من هفته اول روزی یکی بعد دوتا و اخراش روزی ۳تا میخوردم تا شیش ماه
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔