2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 70 پست
ای وای نزدیک عادت ماهیانت نیس؟ من حالم همیشه همین طوریه بعضی روزا خوب میشم ولی شب که میشه باژم همینه ...

پریودم منظم نیس ولی خیلی وقته نشدم ..همین روزا نزدیکه بشم

منم همینجورم از شب متنفرم دوس دارم شبا خواب عمیق برم فقط 

صبح زود بیدار میشم چون از شب فراری ام اما بازم شب خوابم نمیبره و همینجور دلگیر و افسرده

تو چرا حالت بده عزیزدلم

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
ببین کم خونی و نامنظمی پریود عصبیت کرده حالت غمگین بهت دست داده اصلا بهش توجه نکن برو دکتر دارو هاتو ...

چشم عزیزم 

من اول راهنمایی پریود شدم تا الان همیشه یک ماه در میون میشم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی مهربونم سلامت باشی همیشه آره کم خونی ک نگو وحشتناک دارم دودیقه میشینم زمین پاهام اینقد بی حس م ...

خوشبحالت من اصلا ناراحت نمیشم خیلی کم که اونم در حد چند دقیقه اس منم 22سالمه امسال سال 4بود کنکور دادم ولی بازم رتبه خوبی نیاوردم فقط لحظه ایی که نتیجه رو دیدم یه خورده ناراحت شدم بعد انگار نه انگار خواهرم همش مسخرم میکنه میگه تو مثل ادم اهنی احساس نداری

پریودم منظم نیس ولی خیلی وقته نشدم ..همین روزا نزدیکه بشم منم همینجورم از شب متنفرم دوس دارم شبا خو ...

منم مث خودتم اصلا از شب خوشم نمیاد ی جوریه انگار همه خاطراتم یادم میاد. همه چیزای شیرینی که از دست دادم میان سراغم حالمو بد میکنن. باورکن شش صبح بیدار میشم هر روز صبح از ۸ سرکارم تا ۸ شب بازم خواب ندارم آخرش مریض میشم از بیخوابی. 

مشکلی داری فذاتشم که این همه احساس غم میکنی؟ یا هورمونات بهم ریخته؟ 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
خوشبحالت من اصلا ناراحت نمیشم خیلی کم که اونم در حد چند دقیقه اس منم 22سالمه امسال سال 4بود کنکور دا ...

نه عزیزم الان اینقد غصه ها زیاده ک بیخیال باشی بهتره

خوشبحالت من اصلا ناراحت نمیشم خیلی کم که اونم در حد چند دقیقه اس منم 22سالمه امسال سال 4بود کنکور دا ...

😂 خدا قوت پهلون چهار سال کنکور دادی سه سال دیگه هم کنکور بدی دیگه خلاص پزشک عمومی شده میتونی کلاس مشاوره بزاری دکتری میگیری

بیاین یکم از خاطرات خنده دارتون بگین روحیه تون عوض بشه به خدا من مشکلی برام پیش اونده وحشت تاک و به شدت بد که حالا حالا ها تاثیرش توی زندگیمه اما واقعا باید قوی بود اول از همه به خاطر خودم بعد بچه و شوهرم من ضعیف باشم زندگی اونا مختل میشه یه زنه که میتوته جو خونه شو به دست بگیره من به آینده فکر میکنم هیچ غمی نبوده موندگار باشه همه یه وقتایی این حالتارو داریم هنه مشکل داریم همه زندگیامون بالا پایین داره اما چه میشه کرد باید زندگی کرد زندگی ادامه داره باید اصولی و منطقی پیش رفت برای خودمون ذهنمون سلامتمون ارزش قائل باشیم لطفا قوی باشید به خودتون قول بدین هیچ مشکلی نمیتوته شمارو از پا بندازه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
منم مث خودتم اصلا از شب خوشم نمیاد ی جوریه انگار همه خاطراتم یادم میاد. همه چیزای شیرینی که از دست د ...

آخی عزیزم چی از دست دادی..اگه ناراحت نمیشی نگو گلم 

مشکل خودم احساس میکنم دارم اما ب هرکی میگم کسی درکم نمیکنه میخنده میگه تو خوشی

مثلا پدرم خیلی مشکل مالی داره و هنوز مستاجریم غصه میخورم براش یا اینکه هزارتا آرزو دارم اما فک میکنم بعیده بهش برسم چون الان همه چی فقط با پول حل میشه مشکل هورمونی هم انگار دارم حتما باید آزمایش بدم 

ریزش مو حالت تهوع اضطراب زودرنجی اینا اذیتم میکنه اصلا نمیتونم سرحال باشم همش بیقرارم 

😂 خدا قوت پهلون چهار سال کنکور دادی سه سال دیگه هم کنکور بدی دیگه خلاص پزشک عمومی شده میتونی کلاس م ...

نه دیگه امسال انتخاب رشته کردم برا همین پزشکی لعنتی پشت کنکور موندم 

نه دیگه امسال انتخاب رشته کردم برا همین پزشکی لعنتی پشت کنکور موندم  

به نظزم ادم اهنی نیستی تو قوی هستی و امیدوار مطمئن باش که به هدفت میرسی تو پشتکار داری هر کسی بود تا الان ول میکرد به خودت افتخار کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
آخی عزیزم چی از دست دادی..اگه ناراحت نمیشی نگو گلم  مشکل خودم احساس میکنم دارم اما ب هرکی میگم ...

عشق دروان بچگیمو 😔 نمیتونم با نبودش کنار بیام اونم دستش از دنیا کوتاهه. 

میفهمم عزیزم بخدا همه به این جا رسیدیم که این غصه هارو داریم نمیتونی بری سر کار ی کمک خرج باشی؟ یا مترجمی نویسندگی تایپی چیزی تو خونه انجام بدی اونام بد نیست برای روحیه خودت میگم کار کردن آدمو تا ی زمانی به فراموشی میکشونه کمتر مشکلاتو حس میکنی

نه بابا برا رشته های دیگه انتخاب رشته کردم 

عه خب چی میخونی حالا؟ ببین بی خوابی شدما اصلا فضول و کنکاو اینا نیستما بد به دلت راه ندیا 😆