2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 70 پست

دراز کش، منتظرم شوهرم از فوتبال بیاد ...

امشب حوصله ام حسابی سر رفت ... دوست دارم برم مسافرت 

شیراز

ولی به شوهرم فعلامرخصی نمیدن 

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای بابا چرا 

از اضطراب، امروز رفتم نامه ی زایمان گرفتم، هفته دیگه زایمانمه، انگار تا الان خواب بودم، اصلا باورم نمیشه یه هفته دیگه زندگی خوش دو نفره مون تموم میشه... حس اینکه یه موجود جدید می خواد اضافه بشه خیلی ترسناکه😕

من فقط دلم میخواد سه روز کامل بشینم تو اتاق تنهای تنها باشم سکوت محض تمام ناراحتیامو هضم کنم تو این سه روز متاسفانه نمیشه از وقتی بچه دار شدم دیگه نمیتونم این سکوتو تنهایی رو داشته باشم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
از لحاظ هرمونی بهم ریخته ای حتما آزمایش بده واسه تیروییدم همینطور شما جسمی مشکل داری که باعث شده رو ...

آره همش بی حالم دودیقه ک پا میشم راه میرم سرم گیج میره و چشام سیاهی میره 

همشم از لحاظ روحی شکننده ام و دلم گریه میخواد

الانم همش ناخودآگاه آه میکشم انگار گریه دارم

نمیدونم چمه

ببخش ک باحرفام انرژی منفی میدم...بخدا حالم خوب نیس 😔

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
آره همش بی حالم دودیقه ک پا میشم راه میرم سرم گیج میره و چشام سیاهی میره  همشم از لحاظ روحی شک ...

کم خونی نداری عزیزم؟ اینا علایم کم خونی هم میتونه باشه 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
آره همش بی حالم دودیقه ک پا میشم راه میرم سرم گیج میره و چشام سیاهی میره  همشم از لحاظ روحی شک ...

هیچ اشکالی نداره بگو عزیزم بزار تخلیه بشی احتمالا کم خونی شدیدم داری به شدت از لحاظ جسمی ضعیفی که باعث شده اینطور روحیه ات شکننده بشه حتما برو دکتر آزمایش بنویسه برات 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
حال و هوام مث امضاته نمیدونم از سرشبه دلم یجوریه اضطراب دارم همش میخوام گریه کنم بیقرارم

تو میخوای پریود بشی عزیزم ناراحت نباش

از اضطراب، امروز رفتم نامه ی زایمان گرفتم، هفته دیگه زایمانمه، انگار تا الان خواب بودم، اصلا باورم ن ...

ترسناک و غیر قابل هضم. سخته بهش عادت کنی ولی سختی هاشو اصلا یادت نمیمونه انقدر زود میگذره که نگو. من پسرمو از پوشک گرفتم همش میگم مامانی چقدر زود بزرگ شدی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حال و هوام مث امضاته نمیدونم از سرشبه دلم یجوریه اضطراب دارم همش میخوام گریه کنم بیقرارم

ای وای نزدیک عادت ماهیانت نیس؟ من حالم همیشه همین طوریه بعضی روزا خوب میشم ولی شب که میشه باژم همینه غمیه مث بختک چسبیده بهم 😢

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
هیچ اشکالی نداره بگو عزیزم بزار تخلیه بشی احتمالا کم خونی شدیدم داری به شدت از لحاظ جسمی ضعیفی که با ...

مرسی مهربونم سلامت باشی همیشه

آره کم خونی ک نگو وحشتناک دارم دودیقه میشینم زمین پاهام اینقد بی حس میشه ک از درد داد میزنم

آره گلم باید آزمایش بدم ۲۲ سالمه همش احساس افسردگی دارم سره چیزایی ناراحت میشم ک ب هرکی میگم میخنده 

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
مرسی مهربونم سلامت باشی همیشه آره کم خونی ک نگو وحشتناک دارم دودیقه میشینم زمین پاهام اینقد بی حس م ...

ببین کم خونی و نامنظمی پریود عصبیت کرده حالت غمگین بهت دست داده اصلا بهش توجه نکن برو دکتر دارو هاتو به موقع بخور به خودت تلقین نکن تو این سن و سال خدب نیست همه کاری برای برگشت انرژیت انجام بده