2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 70 پست
عشق دروان بچگیمو 😔 نمیتونم با نبودش کنار بیام اونم دستش از دنیا کوتاهه.  میفهمم عزیزم بخدا هم ...

عزیزم 😔😔خدا ان شالله بهت کمک کنه...منم یکیو خیلی دوس دارم اما بابام راصی نیس ..درکت میکنم گلم غصه نخوری

بابام مخالفه کارکردنمه هنوز دانشجوام میگه من کارگری میکنم چشمامو میدم(دور از جونش) تو فقط درس بخون ک برا خودت کسی بشی

الان نمیزاره کار کنم

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم 😔😔خدا ان شالله بهت کمک کنه...منم یکیو خیلی دوس دارم اما بابام راصی نیس ..درکت میکنم گلم غصه ...

فدات بسم عزیز دلم خدا دلتو آروم کنه خب اگه لپ تاپ داری تو خونه خودت کار کن و ی پس انداز داشته باش بیرون از خونه نمیری که فداتشم واسه روحیه ی خودت میگم من خودم اگه بیکار باشم الکی گریم میگیره ولی کار که دارم حالم بهتره به خاطر همین میگم خدا پدرتو برات نگه داره و عمر طولانی و با عزت بهشون خدا عطا کنه . 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
فدات بسم عزیز دلم خدا دلتو آروم کنه خب اگه لپ تاپ داری تو خونه خودت کار کن و ی پس انداز داشته باش بی ...

ن لپ تاپ ندارم عزیزم اما مهدکودک یکی از آشناهمون هس ک باهاش صحبت کردم برم کارکنم دوترم دیگه مونده دانشگام تموم شه..ان شالله میرم مهد...با بچه ها ک هستم خیلی احساس خوبی دارم

تو چن سالته عزیزم ؟ مجردی یا متاهل

ن لپ تاپ ندارم عزیزم اما مهدکودک یکی از آشناهمون هس ک باهاش صحبت کردم برم کارکنم دوترم دیگه مونده دا ...

خب فداتشم می تونی رو خود گوشیت نرم افزار ورد نصب کنی و ازش استفاده کنی به خوبی ورد لپ تاپ نیست ولی خیلی عالیه. خیلی عالی میشه که اگه بتونی کار پیدا کنی مهد کودکم خوب میشه شما چی می خونی عزیزم؟ 

من ۲۳ سالمه خانم گل مجردم و تنها زندگی می کنم. 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
خب فداتشم می تونی رو خود گوشیت نرم افزار ورد نصب کنی و ازش استفاده کنی به خوبی ورد لپ تاپ نیست ولی خ ...

روان شناسی عزیزم

سلامت باشی😘

واقعا خوبه میتونی مترجم متون روانشناسی بشی خیلی پول و درامدش خوبه فقط باید ی ایمل درست کنی همین. 😘

مرسی عزیزم از راهنماییت😘😘😘😘