2777
2789
البته من دقيقا برعكس حرف شما رو ديدم تو اطرافيانم كه هر كي اسمش رو عوض كرده مذهبي بوده به غير مذهبي ...

این دیگه مدل آدمهای این دوره س از این بیشتر نمیشه انتظار داشت

واقعا متاسفم....

انسانم آرزوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه مدل آدمهای این دوره س از این بیشتر نمیشه انتظار داشت واقعا متاسفم....

اسم بچه ات رو میتونی بزاری صدیقه سکینه 

کسی هم دخالت نمیکنه 

ولی برای بچه ی امروزی این اسامی خیلی سنگین و دیر هضمه 

وقتی همه اسم مدرن دارن اخه سکینه چرا باید رو بچه گذاشت 

من بی احترامی نمیکنم ولی الان بچه ها با این اسامی خیلی اذیت میشن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
میتونی عوض کنی برو عوض کن 

به احترام سلیقه ی پدرم عوض نکردن و هر کی هم اسممو شنیده میگه چه اسم قشنگ و با کلاسی

ولی من زیاد دوسش ندارم

حالا من مثال سکینه زدم ...رقیه طاهره راضیه مرضیه مطهره....

انسانم آرزوست...
به احترام سلیقه ی پدرم عوض نکردن و هر کی هم اسممو شنیده میگه چه اسم قشنگ و با کلاسی ولی من زیاد دوس ...

این اسمی واسه زن ۵۰ب بالا بیش‌تر کاربرد داره تا نوزاد 

به احترام سلیقه ی پدرم عوض نکردن و هر کی هم اسممو شنیده میگه چه اسم قشنگ و با کلاسی ولی من زیاد دوس ...

فاطمه قشنگه 

من نمیگم همشون بده 

ولی اسم خوب اونیه ک معنیش خوب باشه ن صرفا اسامی ائمه 

و اسامی ایرانی واقعا معانی قشنگی دارن 

اسامی ائمه رو خداوند براشون انتخاب کرده

اگه شما بهتر انتخاب میکنید دیگه بحثش جداست

بشر با عقل ناقصش به هیچ کجا نرسیده تا هدایت خدا از طریق ائمه راهگشا بهش رسیده و تونسته راه رو از بیراهه تشخیص بده

حیف مجال صحبت نیست...

انسانم آرزوست...
این دیگه مدل آدمهای این دوره س از این بیشتر نمیشه انتظار داشت واقعا متاسفم....

من كاري ندارم اسم هاي مذهبي خوبه يا نه منظورم اصلا كوبيدن اسمهاي مذهبي نبودش منظورم اينكه حرفتون اصلا درست نيست كه ميگين بچه ها بعدا ازمون تشكر ميكنند در واقعيت كاملا كاملا برعكس اين قضيه ثابت شده

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

میشه بگی اسمت چیه کنجکاو شدم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی