2777
2789
ماندانا

😍

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منظورم بچه ای بود که پیرو ائمه و در راه درست رفته باشه بود... الله اعلم از بچه ها و پدر و مادرهای ا ...

چه بسا قاتلا و بی بند و بارایی ک اسمشون حسن و حسینه و یا همین اسمای امروزی 

تربیت باید صحیح باشه با اسم چیزی حل نمیشه 

ذات آدم باید پاک باشه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین عزیزم اسم ائمه هیچوقت کهنه نمیشن و بچه هاتون فردا ازتون تشکر میکنن بخاطر اسمای قشنگ و با معنی ...

الان سکینه کهنه نشده بنظرت؟؟؟ 

حداقل میگفتی علی و زهرا باز یه چیزی

تنها اسم مذهبی هیچ وقت کهنه نمیشه علی محمد فاطمه زهرا همین...

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

میدونید روانشناسی اسم خیلی رو شخصیت آدم تاثیر داره...

این موضوع اثبات شده هست

اگه خدا توفیق بده راجب هر اسمی که بخواین حرف میزنیم...بعد ببینید اطرافیانتون که این اسم ها رو دارن تو ویژگی هم مشترکن

انسانم آرزوست...
ترجیح میدم اسمم معصومه بود که بهم میگفتن اسم اسمت خواهر امام رضاست تا بگن اسمت اسم مادر کوروش کبیره ...

موردش کبیر فرهنگ ماست هویت ماست 

و اسلام دین ماست 

اینا رو قاطی نکنین 

الان سکینه کهنه نشده بنظرت؟؟؟  حداقل میگفتی علی و زهرا باز یه چیزی تنها اسم مذهبی هیچ وقت کهن ...

منم میگم یه سری اسامی هستن دیگ نمیشه گذاشت رو بچه حتی اگ اون اسم ایرانی خارجی یا اسامی ائمه باشه 

محمد 

حسین 

علی 

فاطمه 

اینا اسمایین ک هم آوای قشنگی دارن هم هیچوقت از مد نمیرن

دین از فرهنگ جدا نیست دوست من... دینی که به ما فرهنگ و راه و روش زندگی و آداب زندگی و هویت نده اون د ...

دین من انسانیته 

دین من پاک بودن و پاک موندنه 

دین من دزدی نیس 

دین من فرهنگ و منش منه 

چه بسا قاتلا و بی بند و بارایی ک اسمشون حسن و حسینه و یا همین اسمای امروزی  تربیت باید صحیح با ...

پیامبر رحمت حضرت محمد(صلی الله علیه و آله)مؤمنین را به نامگذاری شایسته فرزندان سفارش نموده و می فرماید«نخستین چیزی که هر یک از شما به فرزندش پیشکش می کند نام نیکو است. بنابراین هر کدام از شما نامی نیکو بر فرزند خویش نهد.»

حضرت امام محمدباقر(علیه السلام) می فرماید: «راست ترین نام ها،نامی است گویای عبودت و بندگی باشد، بهترین نام ها نام های پیامبران است»

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات