2777
2789

من با اسامی ائمه مشکلی ندارم و خیلی هم دوس دارم بعضیاشونو 

ولی دلیل نمیشه بعضی اسامی ک هم آوا و معنی قشنگی دارن رو بد بدونم و قلم بکشم روی اونا 

این میشه تعصب کورکورانه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اسامی ائمه مشکلی ندارم و خیلی هم دوس دارم بعضیاشونو  ولی دلیل نمیشه بعضی اسامی ک هم آوا ...

نه نمیشه تعصب کورکورانه میشه منیت..  اگه کورکورانه بود که خداوند پیامبران و ائمه رو نمیفرستاد تا ما از زندگی و منش اونا یاد بگیریم

انسانم آرزوست...
البته من دقيقا برعكس حرف شما رو ديدم تو اطرافيانم كه هر كي اسمش رو عوض كرده مذهبي بوده به غير مذهبي ...

اسم دخترداییم آمنه بود گذاشت الناز

داداشم محمد تقی! میخاد تقی رو حذف کنه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
دزدی هم که فرمودی تقصیرش مجریان حکومتند نه دین اسلام که جز اسم چیزی ازش باقی نمونده در بعضیا

ب اسم اسلام گند زدن تو زندگی ک دوچرخه شده قیمت ماشین ماشین شده قیمت خونه خونه شده قیمت ...آرزو ب دل کردن همه رو 

خون مردم رو ب اسم اسلام تو شیشه کردن 

چیزی یاد نگرفتیم اسلام بود و بس 

وگرنه همه چی از مدعیان اسلام یاد گرفتیم

نه نمیشه تعصب کورکورانه میشه منیت..   اگه کورکورانه بود که خداوند پیامبران و ائمه رو نمیفرستاد ...

میشه بگی زندگی و منش اونا چه ربطی به انتخاب اسم داره...خود پیامبر فرمود اسمهای نیکو برای فرزندانتون انتخاب کنین دیگه نگفته حتما اسم بچه ها و نوه های من باشه ک....

نه نمیشه تعصب کورکورانه میشه منیت..   اگه کورکورانه بود که خداوند پیامبران و ائمه رو نمیفرستاد ...

یعنی ب فرموده ی شما از هرچیزی ک ب خواست و دوست داشتن ماست خط بکشیم چون اون اسم یا هر چیز اسلامی نیس و خدا هم مجازاتی براش تعیین نکرده 

اسلام انقد سخت نیس 

شما سختش کردین یه کاری کردین همه از دین زده بشن کلا

دین از فرهنگ جدا نیست دوست من... دینی که به ما فرهنگ و راه و روش زندگی و آداب زندگی و هویت نده اون د ...

عزیزم چرا میخای بزور نظرتو تحمیل کنی...اصلا از کجا مطمئنی استارتر یا بقیه مسلمونن شاید مسیحی یا غیره باشن دیگه انقد توضیح نداره تا حتما موافقت باشن... انتخاب دین شخصیه...

چ اسمایی 

تورو خدا این اسما اجق وجقو مد نکنید

حداقل یه چی بگید معنی داشته باشه  

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
عزیزم چرا میخای بزور نظرتو تحمیل کنی...اصلا از کجا مطمئنی استارتر یا بقیه مسلمونن شاید مسیحی یا غیره ...

مسلمونیم ولی ن ب خواست خودمون کاش فرصت تحقیق و تفحص میدادن و همه با جون دل دینی رو برمیگزیدن

مسلمونیم ولی ن ب خواست خودمون کاش فرصت تحقیق و تفحص میدادن و همه با جون دل دینی رو برمیگزیدن

من خودمم مسلمونم و راضیم ولی میشه راجبش همین الانم تحقیق کرد اگه میتونی انجام بده ببین بهش میرسی یا ن...

من خودمم مسلمونم و راضیم ولی میشه راجبش همین الانم تحقیق کرد اگه میتونی انجام بده ببین بهش میرسی یا ...

کلی کتاب مذهبی دارم بابا 

مشکلم اسلام نیس مشکلم این اسلام نماهاس😡