2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت 4 بعد از ظهر عقد کردیم بعد رفتیم رستوران بعد هم همسرم اومد خونه ما شب هم موند . از خجالت آب شد ...

مامان منکه مثل تارزانها درحالی که تشک رو دوشش بود واسه داداشم و زنش جا میانداخت  گفت ما رسم نداریم برو خونتون 

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

والا عقد ما محضری بود.مامانم که تازه عمل کرده بود نیومد.خواهر وسطیمم موند پیش مامانم.خواهر بزرگمم تازه از سر کار اومده بود با همون لباس اداری او اینا.تازه همون موقع که میخواستیم بریم محضر مادر شوهر خواهرم  اومد عیادت مامانم.مامانمم گفت اصلا لو ندین که قراره کجا برم انگار داریم جرم می کنیم.فقط دوتا داداشام و یکی از زن داداشام و بابام اومدن.خانواده همسرمم که عموههاش از حسادت نیومده بودن.پدر و مادرش بودن با خواهر و برادرش.

بعد عقدم همه رفتن خونه.من و همسرمم با هم رفتیم.شبم که میخواستیم بریم رستوران جلوی در رستوران تصادف کردیم  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

بعد از محضر اومدیم خونه مون بزن برقص و جشن. بعد ناهار رستوران.مهمون هام رفتن

من و شوهرم عصرش رفتیم بیرون شهر باغ مون و کلی جوونی کردیم اونجا

خخخخخ

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

من روز عقدم 

چون مهمونی ساده ای بود ارایشگاه اینا که اصلا نرفتم 

سفره عقد را هم به کمک مامانم خودمون درست کردیم و چیدیمش

بعد عقد هم یکم به خنده و شوخی و رقص و اینا گذشت بعد هم یک شام مفصل خانواده ام دادن 

همسرم هم بعدش رفت خونش

چون میموند بابام قیمه قیمش میکرد 

بابام خیلی بدش میاد از این کارا

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مامان منکه مثل تارزانها درحالی که تشک رو دوشش بود واسه داداشم و زنش جا میانداخت  گفت ما رسم ندا ...

ولی مامانم میگفت شما دیگه زن و شوهر شدین توی عروسی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته فقط میان پولاتونو میخورن و میرن  . البته ما هم تا عروسی رعایت کردیم 

چراعزیزم؟

چون یکی از دخترای فامیل شوهرم که بچه طلاقم بود خیلی باشوهرم راحت بود روز بله برون با شوهرم دست داد بهش گفته بودم روز عقد اگه اومد نزدیک حق نداری باهاش دست بدی گفت باشه و قول داد اما در کمال ناباوری علاوه بر دست دادن روبوسی هم کردن باهم. منم حسااااااااااااااسسسسس

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

ماه رمضون بود ساعت ۲ ظهر اومد دنبالم رفتم ارایشگاه تا ساعت ۸ بعد به مهمونا افطاری دادیم به جای شام 😍😊

بعدم که اتلیه اخرشبم که اومده بود خونمون مامانش زنگ زد که میاد خونه یا همونجا میمونه باباش هم از اونور صداش میومد که میگفت مگه میشه دیگه اوردش خونه😂😂😂😂مامانمم گفت همینجا باشید اونم که از خدا خواسته گفت چش چش😆

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊