2821
2789
اخه نمیدونم تخمک گذاریم چه روزی بوده.سیکلام ٢۵ روزه اس .مال قبل شب یازدهم ی قطره اومد نیومد تا فرداش ...

دقیقا منم این چندروزاینطوربودم وقتی دیدم پری لعنتی شدم انگارباردارباشم وبچموازدست دادم .ازته دلم آرزومیکنم بحق خدایی که همیشه حی وحاضره دعامواجابت کنه وشما خوشحال بشی.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

غصه نخور عزيزم منم اين حالاي تو رو داشتم بايد خدا خودش بخواد من تو نامزدي باردار شدم سقط كردم يكسال ...

ممنون دعام کن میگن دعای خانومای باردار زودتر اجابت میشه

من وشوهرم مشکلی نداریم نمیدونم چرابعدازیک سال خدابرامون نخواسته...توروخدابرام دعاکنید ازته دل واقعا ...

عزیزم استرس خیلی تاثیر بدی داره

سعی کن آرامش را نه تنها تو رابطه بلکه تو کل زندگیت ایجاد کنی، مطمئن باش نتیجه می گیری

عزیزم انشاالله بارداری

ولی اگه خدای نکرده نبودی و خواستی از کیت استفاده کنی این تاپیک را بخونه کلی اطلاعات مفید توش در مورد کیت هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1721755/هر-چی-در-مورد-کیت-تخمک-گذاری-یاد-گرفتم?postId=63138179

سلام بچه ها استارتر جون با اجازت منم مشکلمو بگم من سر موعدم پریود شدم ولی خونریزی خیلی خیلی کم که بیشترش خیلی ببخشید قهوه ای و سیاه بود وکلادوروز بیشتر نیود خیلی با ماه های دیگه ام فرق داشت مخصوصا اینکه با درد هم همراه بود الان ۷ روز میگدره و بی بی چکام هاله میندازن خیلی کمرنگ به نظرتون خبریه؟ یا توهم میزنم

یه سوال من رفتم دکترو درمان کمکی برام انجام دادقرص لتروزول و آمپولhmgو،hcgکه متاسفانه جواب نگرفتم ...دکترم با سونوواژینال بهم گفت که هیچ مشکلی ندارم تخمدان هام سالمه رحمم مشکلی نداره وهیچ عفونتی ندارم خداروشکرخودم هم تاحالا خارش و عفونت نداشتم ...دکترگفت که اگه نتیجع نگرفتی دیگه فقط بایدعکس رنگی بگیری ...درحالیکه هرعلتی که برای چسبندگی وجود داره من نداشتم ودکترگفت جهت اطمینان اینوهم بایدبررسی کنیم...بنظرتون عکس رنگیو انجام بدم یابسپارم بخدا...هزینه هاسرسام آوره...بنظرتون انجام بدم یانه

سلام بچه ها استارتر جون با اجازت منم مشکلمو بگم من سر موعدم پریود شدم ولی خونریزی خیلی خیلی کم که بی ...

زاگه هاله ميزنه بارداري،شايد لك لانه گزيني باشه

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز