2777
2789
احتمالا بارداری ولی بی بی چکهات باید هر روز پررنگتر بشه زیر ده دقیقه هاله می اندازه؟

اره سریع میندازه ولی اصلا پررنگ تر نمیشه بالای ۱۰ تا زدم هر روز میزنم ولی همون شکلیه 

زاگه هاله ميزنه بارداري،شايد لك لانه گزيني باشه

خدا از دهنت بشموه من ۴سال تو اقدامم شوهرم مشکل داره امیدی هم به خوب شدنش ندارم اوج ناامیدم واسه همین باورم نمیشه اگه واقعا چیزی باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سوال من رفتم دکترو درمان کمکی برام انجام دادقرص لتروزول و آمپولhmgو،hcgکه متاسفانه جواب نگرفتم .. ...

اگه‌همسرت مشکل نداره یعنی بررسی شده اره حتما برو عکس چون احتمال بارداری رو خیلی زیاد میکنه

اره سریع میندازه ولی اصلا پررنگ تر نمیشه بالای ۱۰ تا زدم هر روز میزنم ولی همون شکلیه 

احتمال زیاد بارداری

برو آزمایش تیتر بتا بده

اون جیزی هم که موقع پری دیدی لکه بینی لانه گزینی بوده

همشون از یه مارک هستن؟

احتمال زیاد بارداری برو آزمایش تیتر بتا بده اون جیزی هم که موقع پری دیدی لکه بینی لانه گزینی بوده ...

خدا از دهنت بشنوه اره متاسفانه اینجا هرجا میرم مدیکور داره فقط منتظرم یکم پر رنگ تر شن برم ازمایش خوت هرچند تا به دنیا نیاد باور نمیکنم منم مادر بشم 

من چکارکنم برم عکس رنگی بدم یانه..چطورمیشه فهمید چسبندگی دارم....همیشه هم پریودی هام منظم وطبیعی بوده دردپریودیم هم وحشتناک نیست فقط بی حال میشم البته مجردکه بودم انگارمثل زنای باردارکه ویاربد دارن میشدم و به بوحساس میشدم بالامیاوردم وکمردرد بد داشتم اما همش براچندساعت بعدبعدش اصلا یه حال خوبی میشدم انگارسبک میشدم...بعدازازدواج دیگه فقط یکمی بیحال میشدم..موقع رابطه هم دردندارم حالابا این تفاصیل بنظرتون نیازه عکس رنگی بگیرم

من چکارکنم برم عکس رنگی بدم یانه..چطورمیشه فهمید چسبندگی دارم....همیشه هم پریودی هام منظم وطبیعی بود ...

عزیزم عکس رنگی یه روش تشخیصی و درمانیه اگه همسرت مشکلی از نظر باروری نداره حتما برو عکس که احتمال بارداری رو خیلی خیلی زیاد میکنه

نه برو آزمایش بده انشاالله یه نی نی خوشگل تو دلت هست باورش کن و با بارداریت حال کن

تو بارداری دلت پاکه برام دعا کن ایشالله انتظارم به سر اومده باشه دل همه منتظرا هم شاد شه

اگه‌همسرت مشکل نداره یعنی بررسی شده اره حتما برو عکس چون احتمال بارداری رو خیلی زیاد میکنه

شوهرم مشکل خاصی نداره فقط تعداداسپرمای سالمش کمه وتحرکش خیلی عالی نیست امادکترگفت همینم خوبه وکافیه

شوهرم مشکل خاصی نداره فقط تعداداسپرمای سالمش کمه وتحرکش خیلی عالی نیست امادکترگفت همینم خوبه وکافیه

شوهرتو ببر یه اورولوژیست تا از نطر واریکوسل بررسی شه و بهش داروی تقویتی میده خودتم برو عکس مطمعن باش باردار میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز