2777
2789
منم سه روزازموعدم گذشت و امروزتست دادم منفی شد بازم کلی امید داشتم وبه شوهرم گفتم زودبیادبریم آزمایش ...

چقد بد .ممنون گلم ان شالله این ماه خودتو شوهرتو تقویت کن مامان بشی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا پريود نشدي اميدي هست،روز 27 بذار بايد 15 روز از تخمك گذاريت بگذره تا نشون بده

من ماه قبل از بارداريم ١٨ روز عقب انداختم و همش فكر ميكردم باردارم رفتم آز دادم وقتي اومدم خونه پري شدم

ولي ماه بعدش باردار شدم

تا پريود نشدي اميدي هست،روز 27 بذار بايد 15 روز از تخمك گذاريت بگذره تا نشون بده

اخه نمیدونم تخمک گذاریم چه روزی بوده.سیکلام ٢۵ روزه اس .مال قبل شب یازدهم ی قطره اومد نیومد تا فرداشبش که کامل پری شدم.میترسم برم سیرویس بهداشتی از ترس اینکه ببینم پری شدم😔😔

منم سه روزازموعدم گذشت و امروزتست دادم منفی شد بازم کلی امید داشتم وبه شوهرم گفتم زودبیادبریم آزمایش ...

عزيززززم 

اين ماه كيت تخمك گذاري بگير بر اساس اون رابطه داشته باش انشاالله كه اين ماه باردار ميشي

اخه نمیدونم تخمک گذاریم چه روزی بوده.سیکلام ٢۵ روزه اس .مال قبل شب یازدهم ی قطره اومد نیومد تا فرداش ...

عزيز دلم كيت تخمك گذاري عاليه براي تعيين تخمك گذاري حتما بگير استفاده كن

من وشوهرم مشکلی نداریم نمیدونم چرابعدازیک سال خدابرامون نخواسته...توروخدابرام دعاکنید ازته دل واقعا دعای غریب براغریب موثره ...دعاتون میکنم ان شالله همه اونایی که دلشون بچه میخوادبچه های سالم وصالح خدابهشون بده و درآرامش ورفاه تودامن خانواده زیرسایه پدرومادربزرگ بشن...

من وشوهرم مشکلی نداریم نمیدونم چرابعدازیک سال خدابرامون نخواسته...توروخدابرام دعاکنید ازته دل واقعا ...

فدات گلم .ان شالله توهم این ماه مامان بشی به حق پنج تن

منم با كمك كيت باردار شدم و از هركسي هم سوال كردم جواب گرفته بودن  اگه ٣٠٪؜ خطا داره عوضش ٧٠٪؜ ...

چشم ان شالله که باردار باشم اگه خدایی نکرده نبودم این ماه استفاده میکنم

2790
2778
2791
2779
2792