بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانومی میخوام بتونم حرف بزنم جملات روزمره خیلیم واسم واجبه سر یه قضیه ینی چی باید چیکار کن ...
عريزم من خودم خيلي ساله كلاس ميرم اما هنوز كامل نيستم
هر چقدر هم كه واژه بلد باشي تا نتوني استفاده كني فايده اي نداره يه سري كتاب هستن ٤ مهارت شامل ميشن مثل top با touch stone notch هر درسي يه موضوعي داره يخ سري ليسنينگ يه سري واژه و ريدينگ
شما مکالمتون خوبه؟ من الان دارم اررو رو میبینم ۵۰۴ میخونم ی کتاب خلاصه گرامرم میخونم& ...
آره برا مکالمه حتما باید بری کلاس تو فضاش قراربگیری اینارو هم داشته باش من داداشم مث توعه میفهمه چی میگن ولی نمیتونه استفاده کنه خلاصه ی گرامر برا کسیه ک میخاد امتحان اینابده فقط من خودم رفتم کلاس روز اول اصن نمیتونستم بحرفم بعد روون شدم لهجه ایناتم درس میشه
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
من اصلا پامو تو هیچ کلاسی نزاشتم همسرمپیگ اصلاااا بدرد نمیخوره خودش زبانش فوله روون حرف میزن ...
عزززم اول چند ترم کلاس برو بعد خودت بخون... کلاس یه چیز دیگست...
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....