2821
2789
عنوان

زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 32 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانومی میخوام بتونم حرف بزنم جملات روزمره خیلیم واسم واجبه سر یه قضیه  ینی چی باید چیکار کن ...

عريزم من خودم خيلي ساله كلاس ميرم اما هنوز كامل نيستم 

هر چقدر هم كه واژه بلد باشي تا نتوني استفاده كني فايده اي نداره يه سري كتاب هستن ٤ مهارت شامل ميشن مثل top  با touch stone notch هر درسي يه موضوعي داره يخ سري ليسنينگ يه سري واژه و ريدينگ 

خدايا شكرت 🙏🏻
شما مکالمتون خوبه؟ من الان دارم اررو رو میبینم  ۵۰۴ میخونم  ی کتاب خلاصه گرامرم میخونم& ...

آره برا مکالمه حتما باید بری کلاس تو فضاش قراربگیری اینارو هم داشته باش من داداشم مث توعه میفهمه چی میگن ولی نمیتونه استفاده کنه خلاصه ی گرامر برا کسیه ک میخاد امتحان اینابده فقط من خودم رفتم کلاس روز اول اصن نمیتونستم بحرفم بعد روون شدم لهجه ایناتم درس میشه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

چند ترم کلاس رفتی؟ کی گفته کلاس به درد نمی خوره؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
منم‌همین حس رو نسبت به ۵۰۴ دارم  اما تا بحال از هررکی پرسیدم گفتن کلاس بدرد نمیخوره! اخه من ه ...

به منم همین حرفارو زدن اما من فشرده رفتم کلاس واقعا عالی بود مخصوصا صحبت کردن که من هیچی بلد نبودم

اول: فیلم دیدن، روزی سه چهار ساعت فیلم بدون دوبله ببین با زیرنویس کلی اصطلاح و جمله یاد میگیری و گوشت  به جملات عادت میکنه و شنوایی زبانت بالا میره

دوم : کلاس برو

سوم: صحبت کن و کتاب بخون

مرسی خانومی پس بفکر کلاس هستم 

خواهش موفق باشی🌸🌸

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
چند ترم کلاس رفتی؟ کی گفته کلاس به درد نمی خوره؟

من اصلا پامو تو هیچ کلاسی نزاشتم 

همسرم‌پیگ اصلاااا بدرد نمیخوره خودش زبانش فوله روون حرف میزنه اما بمن کمکی نمیکنه نکه نخوادا وقتشو نداره 

به منم همین حرفارو زدن اما من فشرده رفتم کلاس واقعا عالی بود مخصوصا صحبت کردن که من هیچی بلد نبودم ...

یه دنیا ممنونم عزیزم‌

حتما ب توصیت عمل میکنم تا جایی ک بتونم 😘⚘⚘⚘

من اصلا پامو تو هیچ کلاسی نزاشتم  همسرم‌پیگ اصلاااا بدرد نمیخوره خودش زبانش فوله روون حرف میزن ...

عزززم اول چند ترم کلاس برو بعد خودت بخون... کلاس یه چیز دیگست...

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز